Vi går ett spännande år till mötes. Våren är snart på ingång och något som redan blommar trots att det fortfarande är vinter är restaurangbranschen. Idag kan vi säga att branschen blommar starkare än någonsin. Aldrig tidigare har intresset för mat och matlagning varit lika stort som intresset för det idag. Hela året är fullspäckat av roliga och spännande branschaktiviteter och det nya året har precis tagit fart. Du missar väl inget? Vi har samlat en lista på aktiviteter nedan till mässor, tävlingar och SM.

Mars

  • 13-15 Mars – SM, Årets Bagare
  • 14 Mars – Sista anmälningsdag för årets EKO kock
  • 16-17 Mars – Finalen i Gymnasie SM

April

  • 1 April – Sommarsäsong för uteservering
  • 6-7 April – Öl & Whiskymässa, Göteborg
  • 7 April – Vegovision 2018 mässa, Göteborg
  • 12-15 Mars – Årets bagare, Göteborg
  • 20-21 April – Årets Bartender
  • 24-26 April – Gastro Nord
  • 26 April – Final i Pizza SM

Maj

  • 6 Maj – SM Sommelier
  • 20 Maj – Sista anmälningsdag Årets Kock
  • 28 Maj – Lily Bollinger Award

Juni

  • 5-10 juni – Smaka på Stockholm!
  • 11-12 juni – Bocuse’ Or Europe/Kock EM

Juli

  • 20-21 Juli – Food truck SM

Augusti

  • 7 Augusti – Sista anmälningsdag, Årets Servitör

September

  • Världsfinalen Årets unga kock
  • 8-9 September – Stockholm Street Food
  • 27-29 September – Stockholm Beer and Whisky Festival
  • 28-29 September – Finalen Årets Kock

Oktober

  • 4-6 Oktober – Stockholm Beer and Whisky Festival
  • 15 Oktober – Sommarsäsong för uteservering tar slut
  • 16 Oktober – Restauranggalan
  • 16 Oktober – Vinnaren av Årets Servitör koras
  • Årets konditor
  • Svenska Gastronomipriset

November

  • Junior VM i matlagning
  • 9-11 November – Stockholm Food and Wine

December

  • 10 December – Nobelmiddagen

 

 

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

Privacy Policy