0 of 21 Frågor completed
Frågor:
You have already completed the prov before. Hence you can not start it again.
Prov is loading…
You must sign in or sign up to start the prov.
Först måste du slutföra följande:
0 of 21 Frågor answered correctly
Your time:
Tiden har gått ut
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Var bör brödassietten ligga vid uppdukning?
Varför bör du alltid korrigera glas som ska stå kvar på bordet samt skrapa bort smulor på bordet efter avdukning?
Varför bör du hålla tallrikarna i vänstra handen när du bär dom?
Från vilken sida om gästen bör du duka av tallrikar?
Vad bör du börja med när du dukar av ett bord?
Kan det finnas undantag när det gäller från vilken sida man bör servera?
Om gästen ska ta själv från en bricka du håller i, på vilken sida om gästen bör du då hålla brickan?
Från vilken sida om gästen bör drycken hällas?
Från vilken sida om gästen bör du servera vid fatservering, dvs när du lägger upp mat på gästens tallrik från ett fat?
Från vilken sida om gästen bör man servera en tallrik?
Var bör förrättsbestick ligga?
Hur ska du plocka av glasen på ett bord för att ställa på brickan?
Hur långt ifrån bordskanten bör besticken ligga?
Var bör en sked placeras om den ska finnas med?
Var bör kniven och gaffeln placeras?
Var bör vattenglaset placeras?
Var bör vinglaset placeras?
Vad betyder ”att duka upp ett kuvert”
Vad är det bästa sättet att bära en tallrik på inför servering?
Varför bör du inte sätta ner brickan på gästens bord när du plockar av bordet?
Vad bör inte läggas på brickan när du plockar av ett bord?