Släcksystem

Brand i fritös, grill, stekbord eller annan köksutrustning är alltid farligt. Den kan spridas otroligt snabbt i de stora mängder olja som lagras i filter, kåpor och ventilationskanaler. Risken är stor för totalbrand.
Vanliga kolsyresläckare räcker inte till, det krävs större och mer avancerade släcksystem. Vår samarbetspartner Brandexperten tillhandahåller Ansulex släckanläggningar som anpassas för köket, oavsett om det är en liten grillkiosk eller ett stort restaurangkök.

Ansulex släckanläggning är världens mest använda släcksystem för restaurangkök och används av bl.a. ett flertal internationella hotell- och restaurangkedjor t.ex. McDonald’s och Burger King. Släckmedlet är en vätska som snabbt kväver branden och som emulgerar med fettet och bildar ett tätt skumlager som förhindrar återsändning.

Ansulex släcksystem kök

Anläggningen är gjord för att smälta väl in i modern restaurangmiljö. Centralen med behållare och utlösningsmekanism är inbyggd i ett rostfritt skåp. Utrustningen tar liten plats och kan normalt placeras omedelbart under tak eller till och med över innertak för att spara golv och bänkutrymme.

Rabatt via Krogarna.se

Om du går via oss på Krogarna så får du 10% rabatt.
Kontakta oss: kundtjanst@krogarna.se

Om Brandexperten:

Brandexperten är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer. Brandexperten verkar över hela landet och tillhandahåller marknadens bredaste program av brandskydd, arbetsmiljö & första hjälpen.