Grunderna inom vin – (Utbildning på plats)
  • Utbildning på plats hos Restaurangakademien
  • Kursstart:
 UPPSKJUTET, kontakta oss för mer information
  • Tisdagar kl 18:30-21:30
  • Datum: UPPSKJUTET, kontakta oss för mer information
  • Kursledare: Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz

Kontakta

Be om offert

GRUNDERNA INOM VIN

Vinkursen hålls på tisdagar kl. 18:30-21:30.

 

KURSSTART VT20: 17 mars – Kursstarten har beslutats att flyttas fram i alla fall två veckor. Varje deltagare har kontaktas för vidare info. 
Datum: Mer info kommer

KURSSTART HT20: 6 oktober
DATUM: 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 3 november, 10 november,  17 november (tenta)

KURSSAMMANFATTNING: Denna kvällsutbildning är för dig som har fått upp ögonen för vin och vill lära dig mer! Under de fem föreläsningstillfällena kommer du att lära dig om de mest kända druvorna och vinländerna samt prova ett flertal karaktärstypiska viner. Tillsammans går vi igenom grunderna i mat och dryck i kombination. Sista tillfället omfattas av en frivillig tentamen som ligger till grund för den internationellt erkända diplomeringen WSET Level 1.

VEM ÄR DU: Kursen riktar sig både till dig som arbetar i branschen och till den nyfikne privatpersonen. Kanske är du sugen på Restaurangakademiens Sommelierutbildning, men är inte riktigt redo än? För denna utbildning krävs inga förkunskaper, bara nyfikenhet och vilja att lära sig mer om vin!

KURSLEDARE: Michel Jamais samt Susanne Berglund-Krantz
Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz är vana att lära ut och undervisar också på Restaurangakademiens Sommelierutbildning.

PLATS: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

PRIS: 7590 kr inkl. moms (6072 kr exkl. moms)
Du får enklare förtäring innan kursen sätter igång, kursmaterial, provning av ett 30-tal viner och diplom efter avlagt diplomprov.

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns. Det är möjligt att delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

Ring oss direkt på 010-139 19 90


Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender.