Grunderna inom vin – (Utbildning på plats)
  • Utbildning på plats hos Restaurangakademien
  • Kursstart:
 27 mars 2018
  • Tisdagar kl 18:30-21:30
  • Datum: 27 mars, 10 april, 17 april, 24 april, 8 maj, 15 maj
  • Kursledare: Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz

Kontakta

Be om offert

Grunderna inom vin på Restaurangakademien i Stockholm är en kvällskurs där vi går igenom vinets grundstenar. Under de fem föreläsningstillfällena kommer du att lära dig om de mest kända vinländerna och få prova ett flertal karaktärstypiska viner. Kursen avslutas med en frivillig tentamen som ligger till grund för den internationellt erkända och gångbara diplomeringen WSET Level 1.

Kursledare: Michel Jamais och Susanne Berglund-Krantz

För vem

Grunderna inom vin riktar sig till dig som vill utveckla ditt vinintresse. Du är antingen dryckesintresserad privatperson eller arbetar på restaurang och vill öka dina kunskaper utan att gå en hel sommelierutbildning. Inga förkunskaper krävs.

Omfattning

Utbildningen sträcker sig över fem tisdagskvällar och avslutas med en frivillig tentamen.
PRIS STEG 1: 6072 kr exkl. moms
KURSSTART:
 27 mars 2018

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns. Det är möjligt att delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.


Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender. Restaurangakademien ägs av Arla och Menigo.
Årets Kock förvärvades 2015 och huserar i samma lokaler.