Kökschefsutbildning (Utbildning på plats)

Kontakta

Be om offert

Restaurangakademiens Kökschefsutbildning ger en helhetsbild över personalfrågor, ledarskap, hygien, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och teknikmatlagning. Kända branschprofiler håller i intressanta föreläsningar som växlas med praktiska övningar. Med Restaurangakademiens diplom i din hand står dörrarna öppna till ditt nya jobb – som kökschef.

För vem

För dig med minst 2 års tidigare erfarenheter som kock, kallskänka eller souschef eller dig som arbetar som kökschef eller köksmästare idag. Du har självförtroende och målsättningen att stå för det övergripande ansvaret i köket. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, nöjdaste gästerna och gladaste personalen.

Omfattning

Restaurangakademiens Kökschefsutbildning pågår under en heldag i veckan under 13 veckor. Du kan arbeta nästan som vanligt under tiden. Undervisningstillfällena är under onsdagar fr o m hösten 2018.

Ladda ner kursinnehåll här: Kökschefsutbildning

Pris

32 500 kr exkl. moms.
Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan meddela oss om du vill delbetala.

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns.

Ring oss direkt på 010-157 80 82


Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender. Restaurangakademien ägs av Arla och Menigo.
Årets Kock förvärvades 2015 och huserar i samma lokaler.

restaurangakademien