Restaurangchefsutbildning (Utbildning på plats)
  • Utbildning på plats hos Restaurangakademien
  • Kursstart 25 september 2018
  • En dag i veckan under 16 veckor (09:00-17:00)
  • Kursmaterial
  • Lunch & fika
  • Pris: 36 500 kr exkl. moms
  • För intresseanmälan kontakta oss

Kontakta

Be om offert

Restaurangakademiens Restaurangchefsutbildning ger dig som kursdeltagare utökad kunskap och kompetens inom dagens restaurangnäring. Du kommer under kursens slut att ha en helhetsförståelse för hela restaurangverksamheten. Kursens kompetenta lärare arbetar själva inom branschen och undervisar i viktiga ämnen så som; varumärke, ekonomi, ledarskap samt avtalsfrågor med lönsamhet som mål.

För vem

Utbildningen riktar sig till dig som befintlig restaurangchef eller hovmästare som vill lära dig mer och stärkas i din roll, eller en person som företaget anser vara värd att satsa på inför framtiden.

Omfattning

Restaurangchefsutbildningen sträcker sig över två terminer, med heldagsundervisning från 09:00-17:00 en dag per vecka, totalt under 16 tillfällen. Tack vare att utbildningen endast går under en dag i veckan så kan även personer med heltidsarbete delta.

Ladda ner kursinnehåll här: Restaurangchef

Pris

36 500 kr exkl. moms
Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan, meddela oss om du vill delbetala.

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns.

Ring oss direkt på 010-157 80 82


Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender. Restaurangakademien ägs av Arla och Menigo.
Årets Kock förvärvades 2015 och huserar i samma lokaler.

restaurangakademien