Restaurangchefsutbildning (Utbildning på plats)

Kontakta

Be om offert

KURSSTART: 1 september 2020

Restaurangakademiens Restaurangchefsutbildning ger en helhetsförståelse för verksamheten och bygger på varumärke, ekonomi, ledarskap och avtalsfrågor med lönsamhet som mål. Den som går kursen får utökade kunskaper och färdigheter inom nutida restaurangnäring. Kursen ger en helhetsbild av vad som krävs av en restaurangchef.

VEM ÄR DU: Är antingen befintlig restaurangchef som vill utvecklas och stärkas i sin roll, en ambitiös hovmästare som vill ta steget upp eller en person som företaget anser vara värd att satsa på inför framtiden.

OMFATTNING: Restaurangchefsutbildningen sträcker sig över en termin, med heldagsundervisning en dag per vecka, totalt är det 12 tillfällen. Tack vare att utbildningen är förlagd en dag i veckan möjliggör det för heltidsarbetande att gå kursen. Höstens utbildning kommer att vara förlagd på tisdagar.

PLATS: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

PRIS: 25 500 kr exkl. moms.

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns.

Ring oss direkt på 010-139 19 90

Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender.

restaurangakademien