Souschefsutbildning (Utbildning på plats)

Kontakta

Be om offert

Genom Restaurangakademiens Souschefsutbildning kan du som kock vidareutbilda dig till en ledande position i köket. Utbildningen omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningarna leds av kända branschprofiler och du kommer också få utöva praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en central roll i köket och kan känna dig trygg i rollen som Kökschefens högra hand.

För vem

Utbildningen riktar sig till dig som har tidigare erfarenhet som kock. Du tycker om att ha den kreativa rollen i matlagningen och att rapportera till kökschefen. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter.

Omfattning

Souschefsutbildningen består av utbildning under fyra torsdagar med start 10 april 2018.

Pris

9 800 kr exkl. moms
Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften via SveaEkonomi.

Bokning

Kontakta oss för intresseanmälan. Vi återkommer med mer information och om plats finns.

Ring oss direkt på 010-157 80 82


Restaurangakademien

Restaurangakademien grundades 1985 och erbjuder utbildningar för restaurangbranschen inom Kök, Dryck, Konditori, Service och Ekonomi. Deras lokaler på Slakthusområdet i Stockholm har blivit en naturlig knutpunkt för restaurangchefer, kockar, sommelierer, bartenders och serveringspersonal.

På Restaurangakademien verkar Sveriges ledande föreläsare från branschen och ofta görs internationella gästspel. Tillsammans utvecklar de svensk gastronomi och fångar upp framtidens mat- och dryckestrender. Restaurangakademien ägs av Arla och Menigo.
Årets Kock förvärvades 2015 och huserar i samma lokaler.

restaurangakademien