• Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in

Det perfekta julbordet

Nu börjar det närma sig dagen vi alla väntat på, 24:e december och självaste julafton. En av dom mysigaste dagarna på året. Tända ljus, krispigt väder och även en hel del mat och godsaker. Vi tänkte bjuda er på lite inspiration för att f…
Läs inlägget
  • Hem
  • / Nyheter
Nils Molinder intervju
Okategoriserad

Intervju med Nils Molinder

Som 49 åring med 35 års erfarenhet i branschen förtjänar Nils Molinder sitt smeknamn som Stockholms fiskekung. Molinder stod i Östermalmshallarna och filéade fisk redan

Läs inlägget >>
2018-01-04
Okategoriserad

Julbord runt om i världen

Maten har en viktig del kring vårt firande av julen. Att få avnjuta ett julbord tillsammans med släkt och vänner är en tradition som många

Läs inlägget >>
2017-12-20
Tom sjöstedt intervju Krogarna.se
Okategoriserad

Intervju Tom Sjöstedt

Tom Sjöstedt trillade in i yrket från första början av en ren slump, och är idag tillsammans med sin kollega Daniel Rems ägare till restaurangen

Läs inlägget >>
2017-12-18
Okategoriserad

Så här kan du motverka sexuella trakasserier på din restaurang

Den senaste tidens #Meetoo-kampanj har väckt många känslor runt om i landet och faktiskt hela världen. Flera skandaler har uppmärksammats och lyfts fram i media

Läs inlägget >>
2017-11-22
Julstämning
Hotellbranschen

Skapa julstämning på restaurangen

Julen närmar sig vilket är härligt på alla sätt och vis. Se till att skapa den perfekta julstämningen på din restaurang för att både höja

Läs inlägget >>
2017-11-20
Okategoriserad

Varför måste kommunen veta så mycket om mig?

Kommunerna runt om i landet får dagligen in ansökningar gällande alkoholtillstånd. För 30 år sedan fanns knappa 4.000 tillstånd i hela Sverige. I dag är

Läs inlägget >>
2017-11-16
Okategoriserad

Umami, vad är det egentligen?

Man brukar prata om att det finns fyra grundsmaker; sött, salt, surt och beskt. Men det är fortfarande många inte vet är att det finns

Läs inlägget >>
2017-11-14
Jacob Modin kockelev Skövde
Okategoriserad

Möt Jacob Modin, kockeleven med stora ambitioner och framtidsdrömmar

Jacob Modin är 17 år gammal och elev på Kavelbrogymnasiet i Skövde där han läser andra året på Restaurang- och livsmedelsutbildningen. Jacob ser positivt på

Läs inlägget >>
2017-11-10
livsmedelshantering att tänka på
Okategoriserad

Vad gäller egentligen gällande hantering av livsmedel på restaurang?

Det är viktigt för alla som tänker starta en restaurangverksamhet att noggrant gå igenom alla steg för att verksamheten ska lyckas och att man ska

Läs inlägget >>
2017-10-31
Okategoriserad

Här är världens mest futuristiska och dyraste restaurang

På den futuristiska restaurangen Sublimotion använder man molekylär gastronomi i sin matlagning och restaurangen är omnämnd och välkänd runt om i hela världen. Under 2014

Läs inlägget >>
2017-10-27
Okategoriserad

Skylten – Restaurangens ansikte utåt

De flesta framgångsrika företag vet att skylten är företagets ansikte utåt, den skall vara en blickfångare och göra kunden uppmärksammad på just er verksamhet. En

Läs inlägget >>
2017-10-24
fredrik lindfors - online-utbildning vinkunskap
Okategoriserad

Nordisk mästare i sommellerie släpper utbildning i vinkunskap

Vi går en spännande höst till mötes med flera nya lanseringar av intressanta utbildningar. Vi är otroligt stolta över att presentera vårt nästa samarbete med

Läs inlägget >>
2017-10-10
Okategoriserad

Vilket glas passar till vilken dryck?

Ett glas är inte bara till för en dryck att rymmas i. Det är så mycket mer. Det är viktigt att rätt glas används till

Läs inlägget >>
2017-10-06
Okategoriserad

10 enkla knep som ökar din restaurangs lönsamhet

Att ha en lönsam verksamhet är ett gemensamt huvudmål för alla entreprenörer. Det kan i tanken ses som enkelt men desto svårare att utföra i

Läs inlägget >>
2017-09-27
Okategoriserad

Leif Mannerström och Ulf Wagner – tankar kring branschen

Under Restaurang Expo och Fastfood & Cafe Mässans andra dag i Göteborg fick vi möjligheten att ta del av en intressant diskussion på scenen mellan

Läs inlägget >>
2017-09-25
« Previous Next »
Krogarna.svg
  • Kundtjänst: 010-139 19 90

Kontakt

Ring oss på

010-139 19 90

Skicka mail

[email protected]

Vår adress

Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB

Information

  • Kontakta oss
  • Företaget
  • FAQ
  • Blogg

Erbjudande

  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Myndigheter
  • GDPR/cookies

Resurser

  • Referenser
  • Logga in
  • Varukorg
© 2023 – Krogarna.se (Powered by ZAZY Marketing)
Facebook Linkedin Vimeo