
Intervju med Nils Molinder
Som 49 åring med 35 års erfarenhet i branschen förtjänar Nils Molinder sitt smeknamn som Stockholms fiskekung. Molinder stod i Östermalmshallarna och filéade fisk redan
Som 49 åring med 35 års erfarenhet i branschen förtjänar Nils Molinder sitt smeknamn som Stockholms fiskekung. Molinder stod i Östermalmshallarna och filéade fisk redan
Maten har en viktig del kring vårt firande av julen. Att få avnjuta ett julbord tillsammans med släkt och vänner är en tradition som många
Tom Sjöstedt trillade in i yrket från första början av en ren slump, och är idag tillsammans med sin kollega Daniel Rems ägare till restaurangen
Den senaste tidens #Meetoo-kampanj har väckt många känslor runt om i landet och faktiskt hela världen. Flera skandaler har uppmärksammats och lyfts fram i media
Julen närmar sig vilket är härligt på alla sätt och vis. Se till att skapa den perfekta julstämningen på din restaurang för att både höja
Kommunerna runt om i landet får dagligen in ansökningar gällande alkoholtillstånd. För 30 år sedan fanns knappa 4.000 tillstånd i hela Sverige. I dag är
Man brukar prata om att det finns fyra grundsmaker; sött, salt, surt och beskt. Men det är fortfarande många inte vet är att det finns
Jacob Modin är 17 år gammal och elev på Kavelbrogymnasiet i Skövde där han läser andra året på Restaurang- och livsmedelsutbildningen. Jacob ser positivt på
Det är viktigt för alla som tänker starta en restaurangverksamhet att noggrant gå igenom alla steg för att verksamheten ska lyckas och att man ska
På den futuristiska restaurangen Sublimotion använder man molekylär gastronomi i sin matlagning och restaurangen är omnämnd och välkänd runt om i hela världen. Under 2014
De flesta framgångsrika företag vet att skylten är företagets ansikte utåt, den skall vara en blickfångare och göra kunden uppmärksammad på just er verksamhet. En
Vi går en spännande höst till mötes med flera nya lanseringar av intressanta utbildningar. Vi är otroligt stolta över att presentera vårt nästa samarbete med
Ett glas är inte bara till för en dryck att rymmas i. Det är så mycket mer. Det är viktigt att rätt glas används till
Att ha en lönsam verksamhet är ett gemensamt huvudmål för alla entreprenörer. Det kan i tanken ses som enkelt men desto svårare att utföra i
Under Restaurang Expo och Fastfood & Cafe Mässans andra dag i Göteborg fick vi möjligheten att ta del av en intressant diskussion på scenen mellan
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB