Trender i restaurangbranschen med Robert Maglia
Vi på Krogarna.se besökte Restaurang Expo och Fastfood & Cafe Mässan mellan den 6-7 september i Göteborg. Vi tog bland annat del av ett föredrag
Vi på Krogarna.se besökte Restaurang Expo och Fastfood & Cafe Mässan mellan den 6-7 september i Göteborg. Vi tog bland annat del av ett föredrag
Melker Andersson 54 år och en av Sveriges kanske mest välkända namn inom restaurangbranschen. I dagsläget driver han ett flertal restauranger tillsammans med kollegan Danyel
Berusning. Vad är berusning och vilka grader av berusning finns egentligen? Till att börja med så förklaras ordet “rusning” som ett fysiologiskt sätt att beskriva
Ulf Wagner är ett välkänt ansikte i branschen. Han har många år på nacken och driver idag Sjömagasinet i Göteborg. Ulf är inte bara känd
Kära Kräftskiva äntligen är det dags för dig igen. Augusti månad och som fortsatt är kräftans. De röda djuren och festens huvudperson som antingen ska
Håkan Thörnström har sedan länge arbetat i branschen och har under åren samlat på sig en lång lista av meriter. Han har under flera år
Tacos, tacos, tacos. Svenskarnas mest folkkära middagsmat på fredagskvällen. Är det inte du själv som ska äta tacos så är det grannen som ska. Majs,
Ulrika Brydling har jobbat i branschen länge och hon har i dag över 30 års erfarenhet. Hon har ständigt många bollar i luften och jobbar
Vart kan man hitta världens mest exklusiva restauranger och hur ser det ut att äta där? Förmodligen inte riktigt som du tänkt dig. Fem meter
Stefan Ekengren som även går under smeknamnet “Världens Äldsta Kock” driver idag bloggen Kökstugg på Besöksliv och är även krönikör i tidningen Gourmet. Han lanserade
Pontus Frithiof är 44 år gammal och driver idag en mängd framgångsrika restauranger där dessa går under samlingsnamnet Pontus Group. Under åren har han bland
Har du någon gång avnjutit en middag på en restaurang tilldelad en Michelin stjärna? Då var du förmodligen nöjd med maten och besöket. För många
Cajsa Johansson är inte bara kock utan hon är en entreprenör som drivit sin egen verksamhet sedan 22 år tillbaka. Hon jobbar mycket med catering
Restaurangbranschen är en industri som påverkas starkt av så kallade influencers. Ordet influencer är relativt nytt och kan förklaras som ambassadörer på nätet. För att
Peter J Skogström har varit egen företagare sedan 2000 och driver i dag Smarta Kök tillsammans med kollegan Patrik Alemo, med konceptet att erbjuda en
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB
Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på krogarna.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.
Om du fortsätter surfa på krogarna.se så samtycker du till att nödvändiga kakor används. Nödvändiga kakor används för att:
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Den här sidan använder Google Analytics för att kunna samla in information som antalet besökare på sidan och vilka blogginlägg som är populärast.
Om du låter den här kakan vara påslagen hjälper du oss förbättra innehållet på krogarna.se.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Du hittar mer information om vår integritetspolicy här.