
Deklaration 2017
Nu är det i högtid för såväl privatpersoner som företagare att deklarera för inkomståret 2016. Den 2 maj är sista dagen att lämna in sin
Nu är det i högtid för såväl privatpersoner som företagare att deklarera för inkomståret 2016. Den 2 maj är sista dagen att lämna in sin
Ja, vad finns det egentligen för regler gällande husdjur på caféer och restauranger? När vi pratar om husdjur så tänker säkert de flesta på våra
Vad vi äter, hur vår mat produceras och hur mycket av den som faktiskt går förlorad har kommit upp som en av de mest betydande
Nu går vi in i en årstid som resulterar i mer sol och bättre väder. Vi kan konstatera att våren är här. Det är äntligen dags
Efter de fruktansvärda terrordådet som skedde i fredags eftermiddag i vår huvudstad Stockholm så vill vi idag skänka våra tankar till alla offer och anhöriga
Vad händer om du som krögare eller din personal bryter mot alkohollagen? Vilka påföljder finns och vad kan hända med ert serveringstillstånd om ni missköter
Vi har pratat med kocken och krögaren Filip Fastén även vinnare av Årets kock 2014. Han har jobbat i restaurangbranschen i mer än halva sitt
För att hitta nya kunder gäller det först och främst att analysera sin målgrupp och vara tillgänglig på flera olika plattformar. Ställ dig då frågorna;
Längtar du efter ledighet? Nu är det bara några veckor kvar tills påsken är här och vi alla kan förhoppningsvis pusta ut lite. För dig som
Ja det är många förändringar som har skett i Sveriges krogvärld. Dagsfester, Out of office After Work och mindre alkoholkonsumtion är tre huvudsakliga delar. Vad innebär
Fazer Food Service har publicerat sin årliga lunchrapport. Rapporten innehåller både nutid och framtids luncher. Vilken status har lunchen just nu? Hur kommer man luncha
Vi har pratat med Christina Rönnängsgård som sedan som sedan drygt 3 år tillsammans med sin man driver BAKA stenugnsbageri i Göteborg. Hon berättar om
Vi har startat en Youtubekanal! Vi kommer bland annat ta upp Veckans fråga, viktig fakta och branschnyheter. Allt kommer att publiceras i lättillgängliga, korta klipp.
Det finns två olika sätt att starta en restaurangverksamhet, antingen köper man en redan befintlig eller så startar men en helt ny i en ny
Om försäljningen i ditt företag sker mot kontant- eller kortbetalning har du skyldigheten att registrera detta i ett kassaregister. Även andra former av elektroniska betalningar
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB