Vad innebär systematiskt arbetsmiljöarbete?
Alla arbetsgivare oavsett bransch eller storlek på företaget måste genomföra ett så kallat systematiskt arbetsmiljöarbete. Det innebär i grova drag att de måste förebygga olyckor
Alla arbetsgivare oavsett bransch eller storlek på företaget måste genomföra ett så kallat systematiskt arbetsmiljöarbete. Det innebär i grova drag att de måste förebygga olyckor
I del två av “Allt du behöver veta om Livsmedelshygien” tar vi upp egenkontroll, tips och nyheter. Samt en massa viktig information. Se till att
Vi har tagit fram ett underlag för dig som hanterar livsmedel, med frågor och svar, tips och andra nyheter. Nedan finner du del 1 med
Enligt ett experiment gjort av företaget Tork påverkas vi mer än vi tror av vilka färger som är i rummet. Hjärnaktiviteten blir annorlunda beroende på
Då var det dags att gå ut med ännu en samarbetspartner – Brandexperten Brandexperten är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö, första hjälpen och brandskydd. Brandexperten finns på
Interaktiva utbildningar, internetutbildningar eller e-learning, kärt barn har många namn. Alla tre begreppen innebär att man genomgår en utbildning på internet med digitalt kursmaterial så
Ett nationellt kunskapsprov FHM, Folkhälsomyndigheten, har tagit fram det kunskapsprov du ska göra hos kommunen när du ansöker om ett alkoholtillstånd/serveringstillstånd. Resultatet från provet är
Vi kan nu stolt presentera vår nya samarbetspartner Restaurangakademien. Tillsammans kan vi erbjuda ett brett sortiment av marknadens vassaste utbildningar för hotell & restaurangbranschen. Sommelierutbildning,
Vilka är PBI i ett företag? Vad menas egentligen med PBI? Hur viktiga är de? Frågorna om denna term är många. Här reder vi ut
Krav har tagit fram ett certifikat som visar hur KRAV-märkt en restaurang är. Det finns tre olika kategorier, en två, eller tre stjärnor som visar hur
Det finns flera viktiga saker att tänka på när man tar över ett bolag. Till exempel så är det du som köpare som har absolut
Just nu pågår många branschtävlingar, både nationellt och internationellt. Finalen av Årets kock går av stapeln senare i veckan, Nordiska mästerskapen i kök och servering
Hur kommer mattrenderna se ut under 2017? Vad kommer att konsumeras mest? Trendanalytikern Lennart Wallander berättar att hållbarhet och hälsa är två stora trender. Att
Det blir allt vanligare med så kallad gästspel på restauranger. Det är vanligtvis kända kockar som kommer till restaurangen för att restaurangerna vill förnya sig och
Restaurangerna runt om i landet har ökat sin försäljningsvolym med i genomsnitt 3,2 procent i november jämfört med samma månad år 2015. Det går bäst för
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB
Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på krogarna.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.
Om du fortsätter surfa på krogarna.se så samtycker du till att nödvändiga kakor används. Nödvändiga kakor används för att:
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Den här sidan använder Google Analytics för att kunna samla in information som antalet besökare på sidan och vilka blogginlägg som är populärast.
Om du låter den här kakan vara påslagen hjälper du oss förbättra innehållet på krogarna.se.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Du hittar mer information om vår integritetspolicy här.