Alkohol- och drogproblem
Var femte man och var tionde kvinna är riskkonsumenter av alkohol. För företag och organisationer kostar alkohol och drogproblem stora summor. Våga göra något när
Var femte man och var tionde kvinna är riskkonsumenter av alkohol. För företag och organisationer kostar alkohol och drogproblem stora summor. Våga göra något när
Vi har tagit fram tre utbildningar tillsammans med Svensk livsmedelskvalité. Dessa är Introduktion i Livsmedelshygien, Uppdateringskurs i Livsmedelshygien samt Grundkurs i Livsmedelshygien. Den sistnämnda är
Restaurangernas försäljningsvolym steg med 4,5 procent under januari, jämfört med samma period förra året. Bäst gick det för lunch och kvällsrestaurangerna, som ökade med 7,2
Den här kursen beskriver förutsättningarna för ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Det vill säga vad lagen kräver, hur och vem som gör vad. Systematiskt arbetsmiljöarbete(SAM) innebär att
Hamburgare som inte steks ordentligt ökar risken för matförgiftning. Under senare år har det varit flera utbrott då personer blivit sjuka av bakterien ehec när
Miljöförvaltningen reagerade på en ovanlig formulering på en pizzeria på Hisingen. Läs vidare på GP.se
Både ros och ris, är betyget för kommunernas och Livsmedelsverkets genomförda kontroller under 2012. Antalet genomförda kontroller har ökat med nästan 15 000, till totalt
Nu kan du förutom på svenska, engelska och franska också göra kunskapsprovet på Arabiska hos kommunen. Läs mer på FHI:s hemsida genom att trycka på
Från och med i kväll måste krogarna i Göteborg stänga klockan 03 varje fredag. Beslutet klyver nu nöjesstaden itu. – Det kommer minska bråket, säger
Lita inte på att fetaosten är fetaost. Stockholms stads livsmedelsinspektörer har i en unik granskning kontrollerat runt 200 restauranger i jakt på matfusk. Resultatet: Hälften
Det har börjat dyka upp bluff fakturor som avser förestående/planerade inspektioner. Krögaren informeras om att serveringstillståndet kan bli indraget om inspektionen uteblir vilket den alltså
I helgen avvisades sverigedemokraten Kent Ekeroth från Nosh & Chow i Stockholm. Säpo ska ha gjort en polisanmälan gällande olaga diskriminering. Men att avvisa någon
Vid årsskiftet försvann Folkhälsoinstitutet och ersattes av nya Folkhälsomyndigheten. Men det kommer inte innebära någon skillnad mot tidigare och den som vill ha vägledning om
Vi har en helt ny utbildningsplattform som öppnar många dörrar för dig som krögare. Du kan nu starta ett kostnadsfritt konto hos oss för att
Efter flera års arbete lanserar nu Visita branschriktlinjer för restauranger. De kommer fungera som ett stöd och ge konkreta råd om livsmedelshygien för restaurangföretag och
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB
Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på krogarna.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.
Om du fortsätter surfa på krogarna.se så samtycker du till att nödvändiga kakor används. Nödvändiga kakor används för att:
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Den här sidan använder Google Analytics för att kunna samla in information som antalet besökare på sidan och vilka blogginlägg som är populärast.
Om du låter den här kakan vara påslagen hjälper du oss förbättra innehållet på krogarna.se.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Du hittar mer information om vår integritetspolicy här.