
Staff shortage in restaurant
The restaurants have had a tough year during the pandemic and now there is a major staff shortage throughout the industry. Many who were previously
The restaurants have had a tough year during the pandemic and now there is a major staff shortage throughout the industry. Many who were previously
The EKO bus – a bus full of EKO inspiration We at Krogarna are proud to share that the first study trips in the EKO
Another year is coming to an end and slowly but surely it is starting to get closer for Christmas dinner. To everyone’s delight, Christmas and
Ännu ett år lider mot sitt slut och sakta men säkert så börjar det närma sig för julbord. Till allas glädje så ser julen och
Precis som e-handeln förändrade hur vi shoppar förändrar nu appar hur vi äter. När restauranger satsar på färre sittplatser och större kök för att möta
Modebranschen var först med detta, men nu sprider sig liveshopping-trenden till allt fler branscher. Nu kommer även Söderhallarna i Stockholm att hoppa på tåget och
Restaurangerna har haft ett tufft år under pandemin och nu råder det en större personalbrist inom hela branschen. Många som tidigare var sysselsatta inom service yrken har
Daniél Kallonas är chefskock på Skapaskolan i Huddinge och har byggt upp en av Sveriges klimatsmartaste skola. Daniel har blivit mer och mer uppmärksammad på
Sedan pandemins start har många svenskar valt att skaffa husdjur. Det i kombination med hemestrandet gör att flera hotell som välkomnar husdjur nu ser en
Detta är något många pratar om, men vad är exakt hållbarhet? Just hållbar utveckling handlar inte enbart om miljö. Det är också en fråga om
Augusti månad är här och förutom att det är nu officiellt är sensommar så är även kräftskivans säsong kommen. Om du inte redan haft ditt kalas
Nu i våran tid äter vi mer och mer internationell än någonsin förut. Rätter från alla länder i världen finns nu att hitta i en
Stockholm kan stoltsera med flera restauranger som har belönats med Michelin-stjärnor. Tre av dem har lyckats med att få två stycken, och 2018 blev Frantzén
Matsvinn kan uppstå vid hantering av mat, från lagring till servering. Vi kan dela upp maten vi kastar i två delar. Dels det oundvikliga matavfallet
Nästa etapp av lättnader över restriktioner är här och Sverige öppnas upp som planerat, något vi på Krogarna.se har sett väldigt mycket fram emot. Denna
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB