Intervju med stjärnkrögaren Isabella Morrone
Isabella Morrone är en av Sveriges mest framgångsrika krögare. Hon har många års erfarenhet bakom sig och har jobbat för stora krögare både i Sverige
Isabella Morrone är en av Sveriges mest framgångsrika krögare. Hon har många års erfarenhet bakom sig och har jobbat för stora krögare både i Sverige
Sommarsäsongen är här och det råder högtryck både på väder och på besökande gäster runtom på restaurangerna i Sveriges sommarstäder. Här nedan hittar du en
Den 16:e maj lanserar vi på Krogarna en ny online-utbildning i digital marknadsföring. Kursen är framtagen tillsammans med ingen mindre än Nils von Heijne, entreprenör, föreläsare
Vad ska krögare tänka på i samband med studentskivor? Vi på Krogarna har samlat ihop tips. Vid den här tidpunkten på året anordnas studentskivor av
Fredrik Lindfors är nordisk mästare och tvåfaldig SM-vinnare i sommelleri, nästa år ska han representera Sverige i VM. Vi på Krogarna har intervjuat Fredrik och
Solo-ätande har blivit en växande trend runt om i Europa. Därför är det inte konstigt att man även i Sverige ser en ökning av solo-ätare.
Söndag 25 mars 2018 blir det sommartid i i Sverige. Sommartid innebär att lokal tid justeras fram en timme. Tidsomställningen sker natten mellan lördag (24
Det är svårt att veta vilka restauranger man ska besöka i Sverige och världen över. Urvalet av restauranger är enormt och många restauranger håller hög
Det är nu 11 år sedan den folkkära stjärnkocken Werner Vögeli gick bort. Han föddes i den schweiziska byn Emmental och redan som 9-åring bestämde sig
Nu närmar sig alla hjärtans dag med stormsteg. Den 14 februari firas kärlekens dag. En dag då allt fler passar på att skämma bort sina
Fredrik Eriksson har alltid haft en nära relation till mat och matlagning. Sedan ung ålder har det alltid funnits en stark tradition kring råvaror, jakt,
Podcaster har under de senaste åren blivit ett hett fenomen i Sverige. Det finns många bra och populära podcasts i Sverige även inom Mat och
Tommy Myllymäki har spenderat halva sitt liv åt att hänge sig det yrke han brinner för allra mest. Han är en rollfigur och ett ansikte
Olika varianter av bowls, soppa på flaska, vegetariskt och alkoholfritt var några av 2017 års hetaste trender matväg. Nu är det nytt år, vilket också
Som 49 åring med 35 års erfarenhet i branschen förtjänar Nils Molinder sitt smeknamn som Stockholms fiskekung. Molinder stod i Östermalmshallarna och filéade fisk redan
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB
Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på krogarna.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.
Om du fortsätter surfa på krogarna.se så samtycker du till att nödvändiga kakor används. Nödvändiga kakor används för att:
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Den här sidan använder Google Analytics för att kunna samla in information som antalet besökare på sidan och vilka blogginlägg som är populärast.
Om du låter den här kakan vara påslagen hjälper du oss förbättra innehållet på krogarna.se.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Du hittar mer information om vår integritetspolicy här.