Våra sponsorer

Tillsammans med våra sponsorer gör vi det möjligt för krögare och personal runt om i landet att utbilda sig i alkohollagen via utbildningen Serveringstillstånd till ett mycket förmånligt pris. Utbildningen riktar sig till de personer i företaget som ska göra kunskapsprovet hos kommunen eller till de som bara önskar fräscha upp sina kunskaper i alkohollagen.

Kontakta oss direkt för unika erbjuden från våra sponsorer!
Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

Redovisningsbyrån för dig inom hotell och restaurang

I vårt systerbolag Krogarnas redovisning ingår alltid rådgivning som innebär att ni kommer att hålla ner era kostnader och utöka era intäkter. I samarbete med oss på krogarna.se ser dem till att ni har rätt förutsättningar för att bedriva er hotell- eller restaurangverksamhet på ett problemfritt sätt.

Varför ska man välja Krogarnas redovisning?
För att vi ska uppfylla vårt främsta mål: ”Skapa långsiktig samarbete med våra kunder” är det viktigt att vi är nischade, ärliga och kollaborativa. Krogarnas Redovisning är just det inom hotell- och restaurangverksamhet. Vi känner till marknaden för att kunna analysera och göra prognoser till våra kunder. Ett team som hela tiden tillsammans vill nå det gemensamma målet. Att bolagen går i vinst. Vill man ha ett team som är nischad just i krögarnas och hotellägarnas bransch så ska man välja oss.

Kontakta oss på Krogarna.se för mer information!

Restauranggrossisten med allt du kan tänkas behöva till din meny

Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, café och fastfood. Vi erbjuder ett brett sortiment, till ständigt vassa priser och kampanjerbjudanden tillsammans med hög kundservice! Vi är unika på marknaden med våra 25 butiker runt om i hela Sverige. Vårt sortiment består av ca. 13 000 artiklar. Du finner allt till din meny hos oss, så även öl, vin och sprit. Handla i någon av våra butiker och kör hem varorna själv eller via vår e-handel på snabbgross.se och få dina varor levererade. Välkommen!

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
För att bli kund hos oss behöver du inte binda upp dig, utan du kan handla på dina egna villkor. Hos oss möter du vår kunniga personal som kan hjälpa dig med alla dina frågor och hitta rätt varor till din meny. Vi har alltid bra priser och riktigt vassa kampanjer.

Mer information finns på snabbgross.se

Upphandlade priser för våra kunder hos Carlsberg Sverige

We are Brewing for a Better Today & Tomorrow

Carlsberg Sverige är, med fler än 50 starka varumärken, Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av våra välkända och folkkära varumärken är Falcon, Carlsberg, Eriksberg, Ramlösa, Somersby och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hög kvalitet och hållbarhet.

Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av upphandlade priser. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

 

 

 

Brandskyddsbeskrivning för att du ska få servera alkohol på din restaurang

Vår samarbetspartner är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

Ventilationslösningar för professionella kök och restaurangmiljöer

SWEAER AB är återförsäljare av den ledande finska tillverkaren Climecons produkter i Sverige.

Climecons kökskåpor har en fantastisk design med hög kvalitet och funktioner med den senaste reningstekniken. Våra lösningar uppfyller de högsta kraven när det gäller fettavskiljning, rengöringsbarhet, brandsäkerhet och god arbetsmiljö. Utöver allt detta så har våra våra produkter en fantastisk design.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
SWEAER AB står för bred kompetens inom ventilationslösningar för professionella kök och strävar efter en hög support- och kundservicenivå. Det är viktigt att köket får en bra ventilation men även måste tas hänsyn till andra faktorer. Det kan finnas krav på värmeåtervinning från avluften från köket vilket ställer stora krav på kökskåporna.

Vi erbjuder även en planeringstjänst, hjälper VVS-projektörer, fastighetsägare och verksamhetsansvariga med planering av ventilationen för professionella kök. Med utgångspunkt från erhållna grunduppgifter såsom planritning, och köksutrustning  mm föreslår vi den mest lämpliga lösningen med kåpor och ventilationstak för projektet, inklusive luftmängder.

Vi har även möjlighet att hjälpa er med ventilationsdon för restaurangdelen som förutom att de är snygga har flexibel funktion med lätt omställbar luftflödesinblåsning för att gästerna skall få en behaglig och dragfri miljö samtidigt som möblering och inredning i restaurangen kan förändras med tiden.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy