Våra sponsorer

Tillsammans med våra sponsorer gör vi det möjligt för krögare och personal runt om i landet att utbilda sig i alkohollagen via utbildningen Serveringstillstånd till ett mycket förmånligt pris. Utbildningen riktar sig till de personer i företaget som ska göra kunskapsprovet hos kommunen eller till de som bara önskar fräscha upp sina kunskaper i alkohollagen.

Kontakta oss direkt för unika erbjuden från våra sponsorer!
Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

Modernt kassasystem anpassat för restaurangbranschen

Ancon AB har under 17 år utvecklat och levererat kassasystem, kassaregister och kortterminaler till över 1200 kunder. Sedan två år tillbaka har de utvecklat och lanserat en helt ny mjukvara. Ett kassasystem som är snabbt, stabilt och modernt, där all administration sköts via webbläsare/mobil. All utveckling av mjukvaran för kassasystemet och kortterminalerna sker i Sverige och är anpassat för Svenska lagar och regler. Ancons kunder består bland annat av: Pontus, Agrikultur, Fåfängan, Sea Lodge Smögen.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi är en engagerad partner som enbart jobbar med restauranger, vi jobbar inte med retail. Vi har all kompetens inhouse varvid vi kontinuerligt utvecklar nya funktioner, vi plöjer ner alla intäkter till bolaget för att utveckla det absolut bästa systemet på marknaden.

Mer information finns på ancon.se 

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande från Ancon. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

 

Matgrossist med allt du kan tänkas behöva till din meny

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, café och fastfood. Vi erbjuder ett brett sortiment, ständigt bra kampanjerbjudanden och hög kundservice! Vi är unika på marknaden med våra 24 butiker runt om i hela Sverige. Vårt sortiment består av ca. 13 000 varor, till vassa priser. Du finner allt till din meny hos oss, så även öl, vin och sprit. Handla i någon av våra butiker och kör hem varorna själv eller via vår e-handel på snabbgross.se och få dina varor levererade. Välkommen!

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
För att bli kund hos oss behöver du inte binda upp dig, utan kan handla på dina egna villkor. Hos oss möter du vår kunniga personal som kan hjälpa dig med alla dina frågor och hitta rätt varor till din meny. Vi har alltid bra priser och riktigt vassa kampanjer.

Mer information finns på snabbgross.se

Effektiviserad schemaläggning och personalhantering

Planday hjälper verksamheter att jobba mer effektivt genom att drastiskt förenkla deras personalhantering och schemaläggning. Verksamheter i hela Sverige använder redan Planday för att spara tid på administration och schemaläggning. Planday samlar alla moment i din personalhantering på ett och samma ställe. Med Planday kan du enkelt publicera och dela ditt personalschema, kommunicera med rätt medarbetare, få exakt tidsregistrering och bättre översikt över din verksamhet.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Planday hjälper dig att drastiskt minska tiden du lägger på schemaläggning genom att automatisera flera moment i din personalhantering. Du får automatiska påminnelser om regler för dygnsvila, prognoser för lönekostnader och medarbetarnas tillgänglighet. Allt du behöver göra är att dra och släppa passen till rätt ställe när du lägger schemat. Har du redan hittat ett fungerande schema kan du spara det som mall så du slipper börja från scratch varje gång.

Mer information finns på planday.se

 

Skyltar som väcker uppmärksamhet och stärker ert varumärke

Focus Neon är ett marknadsledande skyltföretag med stor erfarenhet i tillverkning av neon och LED-skyltar. Skyltarna tas fram helt utifrån ert varumärke, design och platsens unika förutsättningar. Skyltarna byggs av absolut högsta kvalité som garanterar lång livslängd. Focus Neons tjänster är utvecklade ur många års erfarenhet och produkterna är tillverkade av material av högsta möjliga kvalitet som motsvarar deras höga krav. Deras produkter får världsledande varumärken att synas på bästa sätt. Ett tungt ansvar och ett förtroende de byggt sin verksamhet på sedan 1965.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi på Focus Neon lever för visuell kommunikation och vet vad som krävs för att synas. Vi vet bland annat att framgång bygger på en förståelse av ert varumärke, modern design, platsens unika förutsättningar och innovativ teknologi. Skylten är restaurangens ansikte utåt, den är det första kunden möter och hjälper dessutom till att marknadsföra restaurangen. En skylt som fyller denna funktion kan för en del upplevas som dyr, särskilt när man inte ens öppnat restaurangen. Vi erbjuder därför restaurangägare skylten på hyra.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av unikt erbjudande från Focus Neon. Maila  kundtjanst@krogarna.se  eller ring 010 – 157 80 82.

Konceptleverantör av inredning för hotell- och restaurangmiljöer

Cubea är din helhetspartner när det gäller offentliga inne- och utemiljöer. Deras inredningar tillverkas med fokus på kvalitet och hållbarhet, av ledande leverantörer i Europa. Cubea erbjuder dock mer än ett brett sortiment av möbler. De erbjuder även skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov. Det innebär att de ansvarar från idé till färdig lösning – oavsett innehåll.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Cubea är en bra partner främst för vårt engagemang, vår lyhördhet och flexibilitet. Varje projekt är unikt och behandlas därefter. Inget projekt är för stort men inget är heller för litet, allt från nya koncept till enstaka bord och stolar. Vi anpassar oss till vision och budget och ser alltid till att vara tydliga med vad som ska förväntas av oss i varje projekt. Vi jobbar därefter målmedvetet för att leverera service och produkter för att förhoppningsvis överträffa förväntan, men fortfarande inom budget.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande från Cubea. Maila  kundtjanst@krogarna.se  eller ring 010 – 157 80 82.

Brandskyddsbeskrivning för att du ska få servera alkohol på din restaurang

Brandexperten är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer. Brandexperten verkar över hela landet och tillhandahåller marknadens bredaste program av brandskydd, arbetsmiljö & första hjälpen.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi ser till att allt styrs upp på rätt sätt från början med brandskyddsbeskrivning, brandfarlig vara så att ert alkoholtillstånd fortlöper utan problem gällande brand och utrymning. Brandexperten AB kan hjälpa till med samtliga installationer t.ex. brandlarm, anulexsystem för kök, nödljus, utrymningsplaner, brandsläckare etc.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande från Brandexperten. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

Privacy Policy