Våra sponsorer

Tillsammans med våra sponsorer gör vi det möjligt för krögare och personal runt om i landet att utbilda sig i alkohollagen via utbildningen Serveringstillstånd till ett mycket förmånligt pris. Utbildningen riktar sig till de personer i företaget som ska göra kunskapsprovet hos kommunen eller till de som bara önskar fräscha upp sina kunskaper i alkohollagen.

Kontakta oss direkt för unika erbjuden från våra sponsorer!
Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

Modernt kassasystem anpassat för restaurangbranschen

Vår samarbetspartner har en onlineplattform bestående av kassasystem, expresskassor, smarta kortterminaler och andra produkter som hjälper krögare att öka servicen till sina gäster och få vardagen på restaurangen att flyta på bättre.

Kassasystemet är skräddarsytt för just restaurangbranschen. Oavsett om ni driver en klassisk al á carte med bordsservering eller en pub med fokus på att kränga bärs över disk, så har de utvecklat funktioner i systemet som snabbar upp, förenklar och förbättrar er service till gästen.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi är en engagerad partner som enbart jobbar med restauranger, vi jobbar inte med retail. Vi har all kompetens inhouse varvid vi kontinuerligt utvecklar nya funktioner, vi plöjer ner alla intäkter till bolaget för att utveckla det absolut bästa systemet på marknaden.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 00.

 

Restauranggrossisten med allt du kan tänkas behöva till din meny

Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, café och fastfood. Vi erbjuder ett brett sortiment, till ständigt vassa priser och kampanjerbjudanden tillsammans med hög kundservice! Vi är unika på marknaden med våra 25 butiker runt om i hela Sverige. Vårt sortiment består av ca. 13 000 artiklar. Du finner allt till din meny hos oss, så även öl, vin och sprit. Handla i någon av våra butiker och kör hem varorna själv eller via vår e-handel på snabbgross.se och få dina varor levererade. Välkommen!

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
För att bli kund hos oss behöver du inte binda upp dig, utan du kan handla på dina egna villkor. Hos oss möter du vår kunniga personal som kan hjälpa dig med alla dina frågor och hitta rätt varor till din meny. Vi har alltid bra priser och riktigt vassa kampanjer.

Mer information finns på snabbgross.se

Flexibla lån för din restaurangverksamhet

Fedelta erbjuder dig flexibla lån för just din verksamhets behov. Du kan ansöka som nystartat eller etablerat företag. Din ansökan är kostnadsfri och inga kreditupplysningar registreras. Lånet är flexibelt och du kan när som helst återbetala lånet. Företagslånen är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Vi behandlar din ansökan direkt och betalar normalt ut godkänt lån inom två vardagar. Välkommen in med din ansökan redan idag.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi på Fedelta förstår ditt företags behov. Ditt lån genom oss är flexibelt och du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid. Vi erbjuder en smidig låneprocess,  vi finns med dig hela vägen för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi värnar också om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Fedelta Finance AB, med organisationsnummer 556945-5701, är registrerade som finansiellt institut hos Finansinspektionen.

Mer information finns på Fedelta.se

 

Brandskyddsbeskrivning för att du ska få servera alkohol på din restaurang

Vår samarbetspartner är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 139 19 90.

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy