Våra sponsorer

Tillsammans med våra sponsorer gör vi det möjligt för krögare och personal runt om i landet att utbilda sig i alkohollagen via utbildningen Serveringstillstånd till ett mycket förmånligt pris. Utbildningen riktar sig till de personer i företaget som ska göra kunskapsprovet hos kommunen eller till de som bara önskar fräscha upp sina kunskaper i alkohollagen.

Kontakta oss direkt för unika erbjuden från våra sponsorer!
Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

Modernt kassasystem anpassat för restaurangbranschen

Ancon AB har under 17 år utvecklat och levererat kassasystem, kassaregister och kortterminaler till över 1200 kunder. Sedan två år tillbaka har de utvecklat och lanserat en helt ny mjukvara. Ett kassasystem som är snabbt, stabilt och modernt, där all administration sköts via webbläsare/mobil. All utveckling av mjukvaran för kassasystemet och kortterminalerna sker i Sverige och är anpassat för Svenska lagar och regler. Ancons kunder består bland annat av: Pontus, Agrikultur, Fåfängan, Sea Lodge Smögen.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi är en engagerad partner som enbart jobbar med restauranger, vi jobbar inte med retail. Vi har all kompetens inhouse varvid vi kontinuerligt utvecklar nya funktioner, vi plöjer ner alla intäkter till bolaget för att utveckla det absolut bästa systemet på marknaden.

Mer information finns på ancon.se 

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande från Ancon. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

 

Matgrossist med allt du kan tänkas behöva till din meny

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, café och fastfood. Vi erbjuder ett brett sortiment, ständigt bra kampanjerbjudanden och hög kundservice! Vi är unika på marknaden med våra 24 butiker runt om i hela Sverige. Vårt sortiment består av ca. 13 000 varor, till vassa priser. Du finner allt till din meny hos oss, så även öl, vin och sprit. Handla i någon av våra butiker och kör hem varorna själv eller via vår e-handel på snabbgross.se och få dina varor levererade. Välkommen!

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
För att bli kund hos oss behöver du inte binda upp dig, utan kan handla på dina egna villkor. Hos oss möter du vår kunniga personal som kan hjälpa dig med alla dina frågor och hitta rätt varor till din meny. Vi har alltid bra priser och riktigt vassa kampanjer.

Mer information finns på snabbgross.se

Flexibla lån för din restaurangverksamhet

Fedelta erbjuder dig flexibla lån för just din verksamhets behov. Du kan ansöka som nystartat eller etablerat företag. Din ansökan är kostnadsfri och inga kreditupplysningar registreras. Lånet är flexibelt och du kan när som helst återbetala lånet. Företagslånen är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Vi behandlar din ansökan direkt och betalar normalt ut godkänt lån inom två vardagar. Välkommen in med din ansökan redan idag.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi på Fedelta förstår ditt företags behov. Ditt lån genom oss är flexibelt och du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid. Vi erbjuder en smidig låneprocess,  vi finns med dig hela vägen för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi värnar också om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Fedelta Finance AB, med organisationsnummer 556945-5701, är registrerade som finansiellt institut hos Finansinspektionen.

Mer information finns på Fedelta.se

 

Effektiviserad schemaläggning och personalhantering

Planday hjälper verksamheter att jobba mer effektivt genom att drastiskt förenkla deras personalhantering och schemaläggning. Verksamheter i hela Sverige använder redan Planday för att spara tid på administration och schemaläggning. Planday samlar alla moment i din personalhantering på ett och samma ställe. Med Planday kan du enkelt publicera och dela ditt personalschema, kommunicera med rätt medarbetare, få exakt tidsregistrering och bättre översikt över din verksamhet.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Planday hjälper dig att drastiskt minska tiden du lägger på schemaläggning genom att automatisera flera moment i din personalhantering. Du får automatiska påminnelser om regler för dygnsvila, prognoser för lönekostnader och medarbetarnas tillgänglighet. Allt du behöver göra är att dra och släppa passen till rätt ställe när du lägger schemat. Har du redan hittat ett fungerande schema kan du spara det som mall så du slipper börja från scratch varje gång.

Mer information finns på planday.se

 

Brandskyddsbeskrivning för att du ska få servera alkohol på din restaurang

Brandexperten är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer. Brandexperten verkar över hela landet och tillhandahåller marknadens bredaste program av brandskydd, arbetsmiljö & första hjälpen.

Varför är ni en bra samarbetspartner för den nya krögaren?
Vi ser till att allt styrs upp på rätt sätt från början med brandskyddsbeskrivning, brandfarlig vara så att ert alkoholtillstånd fortlöper utan problem gällande brand och utrymning. Brandexperten AB kan hjälpa till med samtliga installationer t.ex. brandlarm, anulexsystem för kök, nödljus, utrymningsplaner, brandsläckare etc.

ERBJUDANDE: Kontakta oss direkt på Krogarna.se för att ta del av rabatterbjudande från Brandexperten. Maila kundtjanst@krogarna.se eller ring 010 – 157 80 82.

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy