Intervju med Pietro Fioriniello, La Cucina Italiana, Göteborg:

Läs hela intervjun

Omdömen på Reco

Vad tycker krögare och företag i Sverige om Krogarna.se och våra utbildningar?

De anställda på en restaurang ska inte skadas, bli sjuka eller må dåligt av sina arbetsuppgifter därför ska du enligt lag bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

“Tusen tack! Er utbildning var otroligt bra gjord!!! Det blev godkänt 99% rätta svar.”

Tomas Okockis, Hotell Sköna Nätter

“Jag tycker att er utbildning är mycket bra och jag kunde genom er utbildning och kurser om serveringstillstånd klara provet med 96% rätt till alla frågor. Tack.”

Ristorante Vino e Cucina

“Gjorde provet hos kommunen i måndags. Fick 98,3% rätt.”

Jimmy, Själevad Spel & Servicehandel

“Jag har precis klarat kommunens kunskapsprov och er utbildning och era frågor var väldigt lika kommunens. Det har ni gjort riktigt bra! ”

Johan Tholsby, Två grabbar & kök

“Hej, this morning I did my exam at the kommun office, and I passed with 97%! Your study was excellent, it helped me getting ready for the exam in a fun and easy way. Good luck with your bussiness and thnx!”

Marlene, Viska Gården

“Jag tycker er utbildning är väldig bra. För mig är det en helt ny bransch jag har gett mig i, jobbade tidigare som sjukgymnast. Så det var mycket information, bra och pedagogiskt uppbyggd.”

Clara Grill, Runnviken Pensionat & Rekreation

“Vill bara meddela att jag med god marginal klarade provet hos Skellefteå kommun ang. serveringstillstånd. Jag är mycket glad för det och hade mest troligt inte klarat det om jag inte hade genomfört krogarnas utbildning. Så jag konstaterar bara att er utbildning var en lyckad investering och värd varje krona. Rätt mycket hängde på att jag lyckades bli godkänd.”

Lars Eldebrandt, Burträsk Värdshus AB

Betrodda av stora som små företag och organisationer

Företag som jobbar med Krogarna.se

Ett antal större företag har valt att säkerställa sin alkoholhantering genom ett samarbete med Krogarna.se. Ett samarbete kan se olika ut och det är kundens behov som styr vad vi levererar. Kortfattat kan man dock åskådliggöra det hela genom följande rader:

  • Utbildning av utvald personal
  • Upprättande av personal- och alkoholpolicy för företaget
  • Djupintervju med personal
  • Dold, eller öppen, kontroll av verksamheten
  • Redogörelse, frågestund och presentation inför samtliga

Jag har ett företag, hur blir jag kund hos er?

En företagskund blir man genom att beställa ett antal utbildningar från Krogarna.se alternativt upprätta ett samarbete med oss. Vi utför tillsyner, köpkontroller och andra delar som hjälper företag att säkerställa sina verksamheter avseende alkohol- och driftärenden. Kontakta oss så träffas vi och berättar mer om alla de delar vi har i vår portfölj, utöver utbildningar. Några exempel på företag:

Populära utbildningar
Serveringstillstånd
Få rätt kunskaper i alkohollagen inför kommunens kunskapsprov. Utbildningen för dig som tillståndshavare.
5 kurser 9 prov
Vinkunskap grundkurs
Grunderna i teoretisk vinkunskap med den regerande Nordiska mästaren i sommelleri Fredrik Lindfors.
6 kurser 10 prov
Personalutbildning/AAS
Korrekt kunskap i alkohollagen för personal som arbetar i restaurang eller hotellverksamhet.
6 kurser 6 prov
Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)
Grunderna i att hantering av livsmedel på ett säkert sätt med Josefine Larsson.
6 kurser 7 prov

Vill du ansluta ditt företag till krogarna.se?

Köp våra utbildningar Kontakta för offert