Utbildningens innehåll:

12 delprov

10 videokurser

1 slutprov

 • Utbildningsfilmer med förklarande lärare
 • Texter och tydlig grafik i filmerna
 • Ett delprov efter varje video
 • Kursmaterial till utbildningen
 • Slutprov som testar din kunskap
 • Kursintyg
 • Support
 • Tillgång till allt detta i 365 dagar!

Lägg till i varukorg

3900 sek (exkl. moms)

Om utbildningen

Denna interaktiva utbildning är framtagen tillsammans med Cecilia Wahlgren som har många års erfarenhet av alkoholhandläggning. Kursen är riktad till dig som ny alkoholhandläggare eller till dig som vill fräscha upp dina kunskaper.

Delområden:

 • En alkoholhandläggares arbetsuppgift
 • Alkohollagen
 • Begrepp och terminologi
 • Handläggning
 • Tillsynsärende
 • Företagsformer m.m

Föreläsare:

Cecilia Wahlgren, F.d. Alkoholhandläggare
Cecilia har många års erfarenhet av alkoholhandläggning och är en uppskattad föreläsare i området.

Varför interaktiv utbildning för alkoholhandläggare?

Som alkoholhandläggare kommer du behöva gå tillbaka och repetera samt slå upp saker som du inte kommer ihåg. Särskilt viktigt är detta eftersom många av de uppdrag du kommer arbeta med har olika karaktär och förutsättningar.
Det är inte bara vi på Krogarna.se som har upptäckt fördelen med en interaktiv utbildning kontra den traditionella föreläsningsformen. Från många stora internationella skolor till privatfinansierade mindre utbildningsföretag går det idag att beställa interaktiva utbildningar och fler upptäcker fördelarna.

De omedelbara fördelarna med en interaktiv utbildning är:
– Kostnadseffektivt.
– Utbildningarna kan genomföras när det passar individen bäst.
– Filmer och prov kan repeteras så många gånger man själv har behov av.
– Filmerna kompletteras med grafik för att öka tydligheten.
– Man studerar i sin egen utbildningstakt, och slipper känna sig stressad att omedelbart förstå innebörden.
– Slutprov testar samtliga avsnitt i utbildningen, frågorna blandas.
– Vi på Krogarna.se erbjuder dessutom support 7 dagar i veckan, 365 dagar/år.

Utbildningens upplägg:

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att en lärare förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.

Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 365 dagar.

Prov

Efter varje film presenteras du ett prov. Dessa prov har en spärr på 90%. Detta innebär att du måste ha minst 90% rätt innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.

Proven består frågor med flervalsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka på ditt val, ibland är flera alternativ rätt.

Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen. Efter genomförd utbildning har du möjlighet att, under din utbildningstid, starta om utbildningen ifall du vill gå igenom den igen.

Kursmaterial

När du väl är inne i utbildningssystemet finns det en flik som heter ”KURSMATERIAL” här hittar du dokument som du kan skriva ut eller läsa på skärmen.

Kursintyg/Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form.

Hjälp & Stöd

Vi på Krogarna.se finns alltid tillgängliga för dig. Tveka inte att ringa, eller maila kundtjanst@krogarna.se om du har frågor eller funderingar.

Ring oss direkt på 010-139 19 90

 

Så tyckte några av våra kunder

”Utbildningen var till god hjälp för mig som ny alkoholhandläggare, gav mig en överskådlig bild av vad jobbet innebar.” /Markus

”Efter 8 dagar var jag klar. Jag och har stor nytta av den i mitt jobb som alkoholhandläggare på Kommunen. Jag har nästan 30 års erfarenhet från restaurangbranschen, så det praktiska har jag inga problem med. Och nu har jag även kunskapen i det juridiska. Jag har tillgång till materialet i ett år, så jag kommer att kika in då och då, för att friska upp minnet.” /Marie