Utbildningens innehåll:

5 delprov

10 videokurser

1 slutprov

  • Utbildningsfilmer med förklarande lärare
  • Kursmaterial
  • Slutprov som testar din kunskap
  • Kursintyg
  • Tillgänglig i 6 månader
  • Effektiv studietid 4 tim.

Lägg i varukorg

1600 sek (exkl. moms)

Arbetar ni med restaurang och vill lära er mer om hållbarhet men är medveten om att en förändring behövs? Då är hållbarhet på restaurang utbildningen för er! Ni som vill lära er mer kring hur ni på bästa sätt kan utveckla era rutiner för att arbeta mer hållbart. Hur ni kan skapa lönsamhet i verksamheten genom att ta tag i viktiga frågor så som miljö- och klimatfrågor.

Om vi vill att vår planet ska överleva måste vi förändra våra beteenden inom den globala handeln nu, det går inte att skjuta på framtiden. Frågor rörande miljö och klimat är idag större än någonsin och för att kunna följa med i utvecklingen är denna utbildning perfekt för att ta steget till att arbeta mer hållbart och kunna hålla er verksamhet uppdaterad och medveten. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något, och tillsammans bidrar vi till förändring.

Om utbildningen

I den här utbildningen går vår expert inom hållbarhet på restaurang, Josefine Larsson igenom hur ni kan utveckla era rutiner för att arbeta mer hållbart och hur ni kan skapa lönsamhet i er verksamhet. Målet är att du ska ha med dig ny kunskap inom ämnet och även känna dig motiverad till att arbeta mer hållbart.

Utbildningens delar:

  • Hållbarhetens grunder – Ekonomi, socialt ansvar och miljö
  • Inköp
  • Märkningar inom produktion
  • Arbete för lönsamhet och hållbarhet
  • Social hållbarhet inom verksamheten
  • Kommunikation och marknadsföring

Utöver utbildningens delar finns kursmaterial med diskussionsfrågor, checklistor och råd.

Föreläsare:

Föreläsare är Josefine Larsson, författare samt kostekonom och flitigt anlitad som utbildare och konsult inom livsmedelshygien och hållbarhet. Josefine driver just nu projektet Ekobussen.nu och har tidigare varit VD för Svensk Livsmedelskvalité och arbetat på KRAV.

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att Josefine förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.

Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 3 månader, även när proven är avklarade.

Prov

Efter varje film presenteras ett prov. Dessa prov har en procentspärr. Detta innebär att du måste klara provet innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.

Proven består av frågor och svarsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka i ditt val. På vissa frågor kan flera svarsalternativ vara rätt och du behöver då klicka i flera val.

Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen.

Kursintyg/Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Smittsäker servering.

Hjälp & Stöd

Vi på Krogarna.se finns alltid tillgängliga för dig. Tveka inte att ringa, eller maila kundtjanst@krogarna.se om du har frågor eller funderingar.

Ring oss direkt på 010-139 19 90