Personalutbildning

Personalutbildning AAS

Ansvarsfull alkoholservering. Detta är restaurangens viktigaste utbildning efter serveringstillståndsutbildningen.

Restaurangens viktigaste försäkring!

Vi rekommenderar servitriser, servitörer, bartenders, diskplockare, ordningsvakter och entrévärdar att genomföra den här utbildningen.
Följderna av att inte utbilda sin personal kan vara näringsförbud, indraget tillstånd och t.o.m. fängelse och böter för både personal och krögaren. Med utbildad personal så slipper du oroa dig för detta. Allt till en låg kostnad av 1190:-/anställd.
Klicka på filmen ovan för att få en bild av hur utbildningsfilmerna ser ut. Filmerna varvas med diagnostiska prov, slutprov och kursintyg/diplom.

Kursintyg/ diplom

Personalutbildningen avslutas med kursintyg/diplom som den anställde kan visa upp för arbetsgivaren och som är ett utbildningsbevis att spara för framtiden i personens Cv. Kursintyget kan man endast erhålla efter att ha genomgått utbildningen med godkänt resultat.
Våra prov har %-spärrar som eleven måste klara sig förbi (90%).
Utbildningen ger kursintyg

Pris 1190:- 

personalutbildning

 

Personalen -en tillgång!

Din serveringspersonal är inte bara dina försäljare på golvet och i baren. Personalen är även ditt ansikte utåt i form av uppträdande och stämning på serveringsstället. En personalutbildning i alkohollagen skapar inte bara en säker arbetsplats utan även en trygghet i personen som jobbar.

Betrakta din personal som en tillgång som du ska vårda och vara rädd om. Utbildad personal har en tendens att stanna kvar på arbetsplatsen och även att återkomma. En personalutbildning är en investering i personalen, och inte en utgift

Personalutbildning och lagen

En personalutbildning syftar till att lära personalen om Sveriges alkohollag! Personalutbildningen syftar alltså till att skydda ditt serveringsställe och de personer som jobbar där. Precis som på alla andra områden i samhället finns det en, eller flera, övergripande lagar som bestämmer vad man får göra och inte. Personalutbildningen täcker in de delar av lagen som ni måste känna till.

Ibland säger personalen att de “har utbildning”.

Chansa inte!

Se till att det är en ALKOHOLLAGSUTBILDNING som personalen menar. Personalen kan tro att de har rätt utbildning, men det är en personalutbildning på lagen som gäller för att säkerställa er verksamhet!

Ansvarsfull alkoholservering

Att läsa, och kanske framförallt förstå, alkohollagen är ju inte så lätt alla gånger! Ändå ställer myndigheterna krav på dig som har ett serveringstillstånd för försäljning av alkohol. Du, och din personal, ska kunna regler, lagar och förordningar.

Man talar om ANSVARSFULL ALKOHOLSERVERING, vilket innebär att du ska känna ett ansvar när du serverar någon, eller några, personer alkohol på din restaurang.

…och slutligen

Glöm inte att du alltid kan ställa frågor till oss via mail, telefon eller vår chatt! Som kund får du dessutom tillgång till våra myndighetssidor där du hittar alla information från samtliga 6 myndigheter samlat och sorterat! Inloggningen får du genom vårt nyhetsbrev. Du anmäler dig till nyhetsbrevet längst ned till höger på denna sida.
Lycka till med din personalutbildning!

När Krogarna.se intervjuade Polisen

Powered by WishList Member - Membership Software