Vilka är vi?

Mattias Högstedt är grundaren av Krogarna.se. Mattias är en fd Polis som bland annat arbetat med civila och uniformerade tillsyner på restauranger, nattklubbar och caféer.

Mattias har även erfarenhet från Polisens tillståndsenhet, den avdelning som sköter tillsynsärenden samt den avdelning som kommunen kontaktar vid problem och förfrågningar gällande restauranger med serveringstillstånd.

Mattias är uppvuxen i en familj som har drivit restaurang sedan barnsben. Mattias har ett stort kontaktnät med krögare och myndighetspersoner som han arbetat med genom åren.

Cecilia Wahlgren är Krogarnas expertperson när det gäller utbildningen för alkoholhandläggare. Cecilia har många års erfarenhet av alkoholhandläggning och är en uppskattad föreläsare i området.

Caroline Seimertz är Krogarnas Digitala Manager med fokus på hemsidan och Krogarnas eget framtagna utbildningssystem. Caroline har arbetat för stora bolag inom näringslivet. Caroline kan ge dig tips på hur du på bästa sätt syns på nätet.

Utöver personerna ovan har Krogarna.se upparbetade kontakter i restaurangbranschen samt flera underkonsulter som utför uppgifter som administration, utveckling, ombud m.m.

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

Privacy Policy