Krogarna.se växer och vi behöver nu utöka teamet med ytterligare en ambitiös kollega som vill arbeta som Juridiskt Ombud!  

Vilka är Krogarna.se?
Krogarna.se grundades år 2012 av Mattias Högstedt, som är före detta Polis. År 2011 kom det en ny alkohollag i Sverige som ställde högre krav på att alla restaurangägare/verksamheter med serveringstillstånd. En del av den nya alkohollagen innebär att tillståndshavarna behöver skriva ett kunskapsprov för att beviljas serveringstillstånd samt att samtliga personer med betydande inflytande i verksamheten lämplighetsprövas. Krogarna.se lanserade därför sin egen utbildningsplattform, LMS, samt började hjälpa restauranginnehavare med att ha kontakt med myndigheter och säkerställa att de har alla tillstånd i ordning.

Krogarna.se är ett litet bolag där tre personer arbetar heltid som juridiskt ombud, vi märker nu av ett högt tryck och vi ser fram emot att utöka teamet med en ambitiös kollega.

Vad innebär tjänsten Juridiskt Ombud, vilka är vanligt förekommande arbetsuppgifter?
Som Juridiskt Ombud kommer du att ha fullmakt för bolaget som du företräder. Du kommer att företräda bolaget i frågor som bl.a. kan röra serveringstillstånd, tobakstillstånd, livsmedelsregistreringar, uteserveringar, offentliga tillställningar och mer därtill. Du kommer att granska hyresavtal, köpekontrakt, finansieringar, brottsregister, kreditupplysningar och övriga relevanta handlingar. Vidare har du kontakt med kunden, myndigheterna och säkerställer att bolaget får/har alla sina tillstånd i ordning.

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att utgå från vårt kontor på Strandvägen 7A i Stockholm. Bolaget har även kontor i Marbella, möjlighet finns att arbeta även från det kontoret. Arbete på distans kan diskuteras.

Vem är du?
Vi söker dig som har juridisk-, paralegal-, ekonomiutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Struktur, ordning och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig. Du är även van att ta eget ansvar och att arbeta självgående. Dina ledord är ordning och reda och du är en stjärna på att ge service utöver det vanliga.

Som person är du lojal, har personlig mognad och du agerar utifrån ett helhetsperspektiv och ett tillitsbaserat synsätt. Att fatta beslut som är rätt för kunden och att ta dig an problemlösningar tillhör vardagen. Du är van att ha många bollar i luften och ser det som en utmaning. För att lyckas i rollen krävs att du har ett gott sinne för affärsmannaskap. Tjänsten som Juridiskt Ombud innefattar daglig kontakt med kunder och myndigheter vilket ställer krav god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du är van att hantera kunder i komplexa situationer som ofta kan bli personliga. Mycket god datorvana är en förutsättning. Du behärskar det svenska och engelska mycket väl i såväl tal som i skrift. Övriga språk är meriterande. Kunskap i alkohollagen ses som ett stort plus.

Vid frågor om tjänsten ring 010-139 19 90 eller maila kundtjanst@krogarna.se.

Varmt välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 30 juni. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag.

Ansökan mailas till kundtjanst@krogarna.se. Uppge ”Juridiskt Ombud” i ämnesfältet. Din ansökan ska innefatta CV samt personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy