Då var det dags att gå ut med ännu en samarbetspartner – Brandexperten

Brandexperten är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö, första hjälpen och brandskydd. Brandexperten finns på flera orter och verkar över hela landet.

Tillsammans med Brandexperten kommer vi att erbjuda produkter och tjänster så som bland annat den viktiga Brandskyddsdokumentationen. Brandskyddsbeskrivning (bygghandling) som det heter i första läget och eller brandskyddsdokumentation (relationshandling) som det heter när man byggt klart och vi besiktat, är ett dokument där kraven på byggnadens brandskydd står. De flesta delar i en byggnad har krav på brandskydd. Äldre byggnader har inte brandskyddsdokumentationer om de inte byggts om eller till efter denna tidpunkt. Ska du bygga om eller ut din restaurang eller bygga från grunden måste en brandskyddsdokumentation upprättas.

Via oss på Krogarna så får du 10% rabatt på din brandskyddsbeskrivning hos Brandexperten.
Kontakta oss: kundtjanst@krogarna.se

 

Om Brandexperten:
Brandexperten är en helhetsleverantör inom brand och utrymning. De erbjuder tjänster, produkter och utbildningar som hjälper dig att få ett effektivt brandskydd och en trygghet i att kunna hantera svåra situationer. Brandexperten verkar över hela landet och tillhandahåller marknadens bredaste program av både brandskydd, arbetsmiljö & första hjälpen.

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy