• Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in

Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel. Genom utbildningen får du de rätta kunskaperna för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt. Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité.  
  • Hem
  • / Utbildningar
  • / Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel. Genom utbildningen får du de rätta kunskaperna för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt. Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité.  
  • Hem
  • / Utbildningar
  • / Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

 

Om utbildningen

Kursen är uppbyggd enligt Livsmedelsverkets och SAMS f.d. kursplan och anpassad till en interaktiv utbildning. Kursen vänder sig till dig som startar en livsmedelsverksamhet, dig som ska hantera öppna livsmedel och dig som ställer lite högre krav på din personal och hygienen i ditt kök.

NYHET! Finns nu även på engelska

Delområden:

  • Lagstiftning och kontroll
  • Matförgiftningar
  • De fyra farorna
  • Egenkontroll, HACCP
  • Grundförutsättningar
  • Flöde och övervakning

Föreläsare:

Josefine Larsson, expertperson i livsmedelshygien och grundare av bolaget Svensk Livsmedelskvalité.
Josefine är författare och kostekonom och flitigt anlitad som utbildare och konsult inom livsmedelshygien.

Utbildningens upplägg:

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att en lärare förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.

Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 2 månader, även när proven är avklarade.

Prov

Efter varje film presenteras ett prov. Dessa prov har en spärr på 90%. Detta innebär att du måste ha minst 90% rätt innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.

Proven består av frågor och svarsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka i ditt val. På vissa frågor kan flera svarsalternativ vara rätt och du behöver då klicka i flera val.

Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen.

Kursmaterial

När du väl är inne i utbildningssystemet finns det en flik som heter ”KURSMATERIAL” här hittar du dokument som du kan skriva ut eller läsa på skärmen.

Kursintyg/Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Livsmedelshygien (HACCP).

Hjälp & Stöd

Vi på Krogarna.se finns alltid tillgängliga för dig. Tveka inte att ringa, eller maila [email protected] om du har frågor eller funderingar.

Ring oss direkt på 010-139 19 90

 

Vad tycker våra kunder om utbildningen?

Gå med i vårt nyhetsbrev

Information inför ditt köp

  • Utbildningsfilmer med förklarande lärare
  • Texter och tydlig grafik i filmerna
  • Ett delprov efter varje video
  • Kursmaterial till utbildningen
  • Ett omfattande slutprov som testar din kunskap
  • Kursintyg
  • Effektiv tid 9 timmar
  • Tillgänglig i 2 månader
  • Pris: 1 650kr

1,650.00 kr

+ -

Mer information

Vad tycker våra kunder om utbildningen?

Andra köpte även dessa utbildningar

Tobakstillstånd

Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i tobakslagen. Innan kursen är
  • 5 kurser
  • 4 prov

1,190.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg

Serveringstillstånd – klara kunskapsprovet

Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i alkohollagen. Innan kursen är
  • 5 kurser
  • 8 prov

1,190.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg

Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel.
  • 6 kurser
  • 6 prov

1,650.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg
Se alla utbildningar

Redo att börja utbildningen för Tobakstillstånd?

Lägg till i varukorg
Alla utbildningar
Krogarna.svg
  • Kundtjänst: 010-139 19 90

Kontakt

Ring oss på

010-139 19 90

Skicka mail

[email protected]

Vår adress

Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB

Information

  • Kontakta oss
  • Företaget
  • FAQ
  • Blogg

Erbjudande

  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Myndigheter
  • GDPR/cookies

Resurser

  • Referenser
  • Logga in
  • Varukorg
© 2023 – Krogarna.se (Powered by ZAZY Marketing)
Facebook Linkedin Vimeo
Manage Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Hantera alternativ Hantera tjänster Hantera {vendor_count}-leverantörer Läs mer om dessa syften
View preferences
{title} {title} {title}