• Utbildningar
  • Abonnemang
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
Meny
  • Utbildningar
  • Abonnemang
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
Logga in
0
Inga produkter i varukorgen.
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Kontakt
  • Sponsorer
  • Myndigheter
  • Referenser
  • Om företaget
  • Cookies
  • FAQ
  • Blogg
Meny
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Kontakt
  • Sponsorer
  • Myndigheter
  • Referenser
  • Om företaget
  • Cookies
  • FAQ
  • Blogg

Intervju med Jiray Seropian

  • Hem
  • / Nyheter
  • / Intervju med Jiray Seropian
  • Mattias Högstedt
  • februari 18, 2022
  • 11:12 f m

Intervju med Jiray Seropian

Jiray Seropian är Sveriges egna kebabexpert som driver Kebabspotting på Instagram, där finns det ärliga recensioner om allt från kebab och burgare till ramen, pizza och tunnbrödsrullar från världens alla hörn. Han driver också den populära restaurangen Meat on a stick (MOAS) där dem lagar den perfekta kebaben helt från grunden. Vi har fått äran att intervjua honom!

Berätta lite om dig själv?

Entreprenör och streetfood-nörd som är född och uppvuxen i Norrköping. Jag flyttade till Stockholm i samband med öppningen av MOAS för cirka 6 år sedan. Bakgrund inom telekom/IT/sälj.

Vad är absolut viktigast för en bra kebab?

Bra råvaror, utan tvekan. Man får inte ta några som helst genvägar.

Vad dricker man till en riktigt bra kebab?

Jag föredrar en bra hantverksöl, gärna MOAS egna som bryggs av Mikkeller exlusivt för MOAS. Världens första och enda kebab-öl.

Vad är det som inspirerar dig i ditt arbete?

Att konstant sträva efter att hela tiden lära mig mer och bli bättre. Kebabspotting-resan har alltid drivit mig till att aldrig sluta jaga perfektion och höja ribban på MOAS. Det vi serverar idag är bättre än förra året och det vi kommer servera om ett år kommer vara bättre än det vi gör idag.

Vad är du mest stolt över?

Att jag aldrig ger upp. Oavsett hur tufft och svårt något är.

Vad är ditt bästa framgångstips för att lyckas i restaurangvärlden?

Våga lita på din egna produkt och låt ingen intala dig något annat.

Vad är ditt största professionella misslyckande?

Jag gick på många, väldigt kostsamma missöden i samband med att jag gav mig in i restaurangbranschen. Det är dock inget jag egentligen ångrar, dessa misstag lärde mig ofantligt mycket.

Var ser du dig själv om 5 år?

Förhoppningsvis äter jag streetfood ståendes vid ett hål i väggen någonstans i ett outforskat land.

Slutligen, har du något att säga om Krogarna.se?

Mina erfarenheter med Krögarna har varit väldigt bra. Professionellt och snyggt upplägg och en bra dialog hela vägen fram till mål.

Vi tackar Jiray för intervjun och vill ni veta mer om honom och hans jobb, kika in på instagram här:

Kebabspotting

Meat on a stick 

Dela det här

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Gå med i vårt nyhetsbrev

Andra läste även

Det perfekta julbordet

Driver du ett serveringsställe – se hit

Att redogöra pengarna för serveringstillstånd

Nya bestämmelser vid försäljning av e-cigaretter och e- vätskor med högre halter av nikotin

Krogarna.svg
  • Kundtjänst: 010-139 19 90

Kontakt

Ring oss på

010-139 19 90

Skicka mail

kundtjanst@krogarna.se

Vår adress

Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB

Information

  • Kontakta oss
  • Företaget
  • FAQ
  • Blogg

Erbjudande

  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Myndigheter
  • GDPR/cookies

Resurser

  • Referenser
  • Logga in
  • Varukorg

Copyright © 2023 – Alla rättigheter behållna -Krogarna.se

Facebook Linkedin Vimeo

För att dig bästa möjliga upplevelse av krogarna.se använder vi cookies.
Du kan läsa mer om vilka cookies det är eller stänga av dom i inställningar.

Krogarna
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på krogarna.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.

Nödvändiga kakor

Om du fortsätter surfa på krogarna.se så samtycker du till att nödvändiga kakor används. Nödvändiga kakor används för att:

  • Spara dina önskade inställningar för just kakor.
  • Känna av om du är inloggad eller inte
  • För att du ska kunna lägga saker i kundvagnen i vår shop.
  • För att dölja de dialogrutor som du väljer att trycka bort.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.

Tredjepartskakor

Den här sidan använder Google Analytics för att kunna samla in information som antalet besökare på sidan och vilka blogginlägg som är populärast.

Om du låter den här kakan vara påslagen hjälper du oss förbättra innehållet på krogarna.se.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

Integritetspolicy

Du hittar mer information om vår integritetspolicy här.