Intervju med Jiray Seropian
Jiray Seropian är Sveriges egna kebabexpert som driver Kebabspotting på Instagram, där finns det ärliga recensioner ...
Jiray Seropian är Sveriges egna kebabexpert som driver Kebabspotting på Instagram, där finns det ärliga recensioner ...
Jiray Seropian är Sveriges egna kebabexpert som driver Kebabspotting på Instagram, där finns det ärliga recensioner om allt från kebab och burgare till ramen, pizza och tunnbrödsrullar från världens alla hörn. Han driver också den populära restaurangen Meat on a stick (MOAS) där dem lagar den perfekta kebaben helt från grunden. Vi har fått äran att intervjua honom!
Entreprenör och streetfood-nörd som är född och uppvuxen i Norrköping. Jag flyttade till Stockholm i samband med öppningen av MOAS för cirka 6 år sedan. Bakgrund inom telekom/IT/sälj.
Bra råvaror, utan tvekan. Man får inte ta några som helst genvägar.
Jag föredrar en bra hantverksöl, gärna MOAS egna som bryggs av Mikkeller exlusivt för MOAS. Världens första och enda kebab-öl.
Att konstant sträva efter att hela tiden lära mig mer och bli bättre. Kebabspotting-resan har alltid drivit mig till att aldrig sluta jaga perfektion och höja ribban på MOAS. Det vi serverar idag är bättre än förra året och det vi kommer servera om ett år kommer vara bättre än det vi gör idag.
Att jag aldrig ger upp. Oavsett hur tufft och svårt något är.
Våga lita på din egna produkt och låt ingen intala dig något annat.
Jag gick på många, väldigt kostsamma missöden i samband med att jag gav mig in i restaurangbranschen. Det är dock inget jag egentligen ångrar, dessa misstag lärde mig ofantligt mycket.
Förhoppningsvis äter jag streetfood ståendes vid ett hål i väggen någonstans i ett outforskat land.
Mina erfarenheter med Krögarna har varit väldigt bra. Professionellt och snyggt upplägg och en bra dialog hela vägen fram till mål.
Vi tackar Jiray för intervjun och vill ni veta mer om honom och hans jobb, kika in på instagram här: