Visste du att ca 6000 personer drabbas av hjärtstopp varje år utanför sjukhus i Sverige. Det är 16 personer om dagen som faller ihop runt om i samhället, på våra arbetsplaster, på gatan, på restauranger och i våra hem. Bara 500 överlever. Om ingen gör något är överlevanden i princip obefintlig, men om det finns någon som kan starta HLR inom en minut och dessutom ha en  hjärtstartare man kan använda inom 5 minuter i närheten, är överlevnaden uppemot 70%.

Life in Mind

Life in Mind som består utav Camilla Thurell och Maria Nester grundades 2010 av Camilla. Tidigare var Camilla sjuksköterska från ambulans- och den akuta barnsjukvården, hon har synts mycket i tv4 med sin expertis. Maria kom in i Life in Mind 2014 och med sin bakgrund som beteendevetare blev kombinationen av ett entreprenöriskt yrväder och en strukturerad, realistisk ”doer” ett vinnande koncept. Deras gemensamma mål med Life in Mind är att hela tiden ha roligt, hålla absolut högsta kvalitet, vara först med moderna, hållbara och flexibla lösningar. Dessutom att rekrytera de bästa medarbetarna och instruktörerna i Sverige.

Krogarna.se har tillsammans med Life in Mind en temamånad nu i februari med fokus på Rädda Liv. Vi vill hjälpa till att utbilda och få restaurang- och krogvärlden att förstå hur viktigt det är med kunskap inom HLR. Att ha en hjärtstartare nära till hands. Att utbilda både sig själv och sin personal. Det är livsviktigt!

Visste du att?

  • Det är ca 100 personer som dör i bränder varje år i Sverige, medan det är 6000 personer som drabbas av plötslig hjärtstopp. Hjärtstartare borde vara lika självklar som en brandsläckare.
  • Att utbilda sin personal visar på omtanke om både kunder och medarbetare!
  • HLR utbildning och hjärtstartare ökar både trygghet och handlingsberedskap, det kan vara skillnaden mellan liv och död en akut situation.
  • Hjärtstartare är snart en självklarhet i varje byggnad.

 

Håll utkik under denna månad för erbjudanden, information och tävlingar på våra sociala medier!

Vill du köpa utbildningar till dig själv eller din personal, gör det här .

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy