De flesta framgångsrika företag vet att skylten är företagets ansikte utåt, den skall vara en blickfångare och göra kunden uppmärksammad på just er verksamhet. En väl genomtänkt skylt, den hjälper till att bygga varumärke och marknadsföra er restaurang, även de tider på dygnet som ni har stängt. En restaurang med rätt skyltar är ett självklart sätt locka in kunder från gatan eller köpcentrumet. Skylten är vanligtvis det första som potentiella kunder ser, så är skylten inte är tillräckligt tilltalande kan det innebära att de potentiella kunderna väljer någon annan restaurang i närheten som lockar mer.

Vad vill ni förmedla?

Eftersom att skylten dessutom är det första kunden ser, så är det också skylten som bestämmer vilken typ av verksamhet som ni bedriver. Vill ni upplevas som ett premium-varumärke och förknippas med något mer exklusivt eller är det kanske rent av lågpris ni vill förmedla? Detta är direkt avgörande för vilken typ av kunder som faktiskt sen också besöker er.

Som sagt, skylten är ert ansikte utåt. Välj därför en skylt med omsorg.

Saker att tänka på gällande skyltning;

– En väl genomtänkt design ökar din försäljning
– Skylten skall hålla i många år – välj kvalitet
– Skylten kräver bygglov – ta hjälp av din skylttillverkare eller kontakta din kommun

Många restauranger hyr redan sin köksutrustning, de hyr lokalen, osv. Så varför betala över 100.000kr för en skylt, när det går att hyra den istället. Då kan man kosta på en lösning som man verkligen vill ha dessutom.

Via vår samarbetspartner Focus Neon är det dessutom möjligt att väldigt förmånligt hyra sin skylt. Kontakta oss så berättar vi mer kundtjanst@krogarna.se

Bildkälla: Focus Neon

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy