Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i tobakslagen. Innan kursen är
- 5 kurser
- 4 prov
1,190.00 kr
Denna utbildning är en kortare introduktionskurs för dig som arbetar tillfälligt i en livsmedelsverksamhet eller för dig som inte arbetar direkt med livsmedelsberedning men ändå behöver en inblick och förståelse i livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.
NYHET! Finns nu även på engelska
Josefine Larsson, expertperson i livsmedelshygien och grundare av bolaget Svensk Livsmedelskvalité.
Josefine är författare och kostekonom och flitigt anlitad som utbildare och konsult inom livsmedelshygien.
Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att en lärare förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.
Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 2 månader, även när proven är avklarade.
Efter varje film presenteras du ett prov. Dessa prov har en spärr på 90%. Detta innebär att du måste ha minst 90% rätt innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.
Proven består av frågor och svarsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka på ditt val, ibland är flera alternativ rätt.
Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen.
Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Introduktion i Livsmedelshygien.
Vi på Krogarna.se finns alltid tillgängliga för dig. Tveka inte att ringa, eller maila kundtjanst@krogarna.se om du har frågor eller funderingar.
1,190.00 kr
1,190.00 kr
1,650.00 kr
010-139 19 90
kundtjanst@krogarna.se
Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB