• Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in

Smittsäker servering

I denna utbildning går vår livsmedelshanteringsexpert Josefine Larsson igenom hur du på bästa sätt arbetar för att förhindra att smitta sprids vidare i din verksamhet. Genom utbildningen Smittsäker servering får du goda kunskaper kring att arbeta förebyggande  
  • Hem
  • / utbildningar
  • / Smittsäker servering

Smittsäker servering

I denna utbildning går vår livsmedelshanteringsexpert Josefine Larsson igenom hur du på bästa sätt arbetar för att förhindra att smitta sprids vidare i din verksamhet. Genom utbildningen Smittsäker servering får du goda kunskaper kring att arbeta förebyggande  
  • Hem
  • / Utbildningar
  • / Smittsäker servering

Smittsäker servering

Kategorier:Online, Utbildningar

smittsäker servering

Smittsäker servering är utbildningen för dig som vill veta mer kring hur du på bästa sätt arbetar för att förhindra att smitta sprids vidare i din verksamhet. Vi har tagit fram den här utbildningen mitt under en pågående pandemi, Coronapandemin, som i mars 2020 förändrade mycket för många och framförallt för många i vår bransch.

Goda hygienrutiner är inte bara viktigt under en pågående pandemi, det är alltid viktigt!
Genom utbildningen Smittsäker servering får du goda kunskaper kring att arbeta förebyggande för att förhindra att smittor sprids vidare i din verksamhet.

Om utbildningen

I den här utbildningen fokuserar vi på virus, eftersom utbrott av virus kan bli ganska omfattande och allvarliga. I de andra kurserna i livsmedelshygien så har vi mer fokus på bakterier eftersom dem kan kräva ännu lite mer kunskap för att förstå hur man ska tänka och upprätta säkra rutiner som inte leder till att någon gäst blir sjuk.

Utbildningens delar:

  • Att motivera personalen att arbeta korrekt
  • Bakterier och virus
  • Rengöringsrutiner
  • Handtvätt
  • Säkerhetsåtgärder
  • Kontroll

Utöver utbildningens delar finns kursmaterial med diskussionsfrågor, checklistor och råd.

Föreläsare:

Föreläsare är Josefine Larsson, författare samt kostekonom och flitigt anlitad som utbildare och konsult inom livsmedelshygien och hållbarhet. Josefine driver just nu projektet Ekobussen.nu och har tidigare varit VD för Svensk Livsmedelskvalité och arbetat på KRAV.

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att Josefine förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt.

Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 3 månader, även när proven är avklarade.

Prov

Efter varje film presenteras ett prov. Dessa prov har en procentspärr. Detta innebär att du måste klara provet innan du kan gå vidare i utbildningen. Det vill säga att genom att klara ett delprov så låser du upp nästa del i utbildningen.

Proven består av frågor och svarsalternativ. Du väljer rätt svar genom att klicka i ditt val. På vissa frågor kan flera svarsalternativ vara rätt och du behöver då klicka i flera val.

Mot slutet av din utbildning får du göra ett slutprov där dina kunskaper testas igen.

Kursintyg/Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Smittsäker servering.

Hjälp & Stöd

Vi på Krogarna.se finns alltid tillgängliga för dig. Tveka inte att ringa, eller maila [email protected] om du har frågor eller funderingar.

Ring oss direkt på 010-139 19 90

 

Vad tycker våra kunder om utbildningen?

Gå med i vårt nyhetsbrev

Användbara filer och blanketter

  • Utbildningsfilmer med förklarande lärare
  • Kursmaterial
  • Slutprov som testar din kunskap
  • Kursintyg
  • Tillgänglig i 3 månader
  • Effektiv studietid 2 tim.
Våra Abonnemang

Mer information om utbildningen Tobakstillstånd

Support

Glöm inte att du alltid kan ställa frågor till oss via mail, telefon eller vår chatt!

Lärarledda filmer

Hela utbildningen innehåller lärarledda filmer. Detta innebär att en lärare förklarar för dig på ett enkelt och överskådligt sätt. Läraren berättar med klar och tydlig röst. Informationen som läraren berättar är viktig och du kan när som helst spola både framåt och bakåt i filmerna. Du kan se filmerna (och frågorna) så många gånger du vill under din utbildningstid, som är 6 månader, även när proven är avklarade.

Prov

Efter varje film presenteras du ett prov. Dessa prov har en procentspärr. Det innebär att du måste klara provet innan du kan gå vidare i utbildningen. När du klarat av alla delar gör du ett slutprov.

 

 

Kursmaterial

När du väl är inne i utbildningssystemet finns det en flik som heter ”KURSMATERIAL” här hittar du dokument som du kan skriva ut eller läsa på skärmen.

Kursintyg / Diplom

Efter avslutad utbildning hos oss på Krogarna.se erhåller du ett kursintyg du kan spara i pdf. Detta dokument visar att du har en diplomerad utbildning.

Vad tycker våra kunder om utbildningen?

Andra köpte även dessa utbildningar

Tobakstillstånd

Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i tobakslagen. Innan kursen är
  • 5 kurser
  • 4 prov

1,190.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg

Serveringstillstånd – klara kunskapsprovet

Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i alkohollagen. Innan kursen är
  • 5 kurser
  • 8 prov

1,190.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg

Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel.
  • 6 kurser
  • 6 prov

1,650.00 kr

Se kursplan
Lägg till i varukorg
Se alla utbildningar

Redo att börja utbildningen för Tobakstillstånd?

Lägg till i varukorg
Alla utbildningar
Krogarna.svg
  • Kundtjänst: 010-139 19 90

Kontakt

Ring oss på

010-139 19 90

Skicka mail

[email protected]

Vår adress

Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB

Information

  • Kontakta oss
  • Företaget
  • FAQ
  • Blogg

Erbjudande

  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Myndigheter
  • GDPR/cookies

Resurser

  • Referenser
  • Logga in
  • Varukorg
© 2023 – Krogarna.se (Powered by ZAZY Marketing)
Facebook Linkedin Vimeo