Visst är det härligt att få klä upp sig, slippa laga mat och gå till en restaurang för att få njuta till fullo, och visst skulle det kunna vara kul att besöka ställen som har det lilla extra? Varför inte besöka ett utav alla ställen där restaurangerna inte bara satsat på god mat utan också ett tema för att göra besöket mer speciellt! Här nedan listar vi fyra olika ställen som bjuder på något utöver det vanliga.

Restaurang Tales and Tables, Malmö

Denna restaurang går i ren Sherlock Holmes anda. Så att besöka den kända detektiven boende på 221 Baker street går nu alldeles utmärkt men i Malmö.

Restaurangen består av olika escape rooms där du tillsammans med ditt sällskap kastas in i ett mysterium som ska lösas. Efter ni löst mysterium kan ni ta er vidare till restaurangen och baren där både mat och dryck har ett tydligt Sherlockedtema och går i viktoriansk stil.

Hitta till restaurangen här

Alice och Kattens tesalong, Lund

I Lund kan du besöka sagornas värld och kliva direkt in hos Alice i underlandet. I denna mysiga miljö erbjuds det klassiska afternoon-teet fikat. Scones bakat med hemligt recept, läckra bakverk, vegetariska mackor och teer i alla möjliga smaker. Allt i en tesalong med tema taget som ur en saga med kristallkronor.

Underlandet hittar du här 

Secret dinner party, Göteborg

Ett koncept där du egentligen inte vet någonting. Du får en inbjudan på mejl och därefter får du veta tid och plats i Göteborg, men sen inte mycket mer. Meny, underhållning, antal gäster och vilka gäster återstår att se och hålls hemligt fram till ankomst och under tidens gång. Vågar du dig på det okända?

Läs mer här

Lasse i gatan, Stockholm

Här erbjuds en annorlunda miljö,m det utspelar sig under piraternas tid i 1700-talets Sverige. En meny med mycket fisk, chark och kött får miljön att kännas ännu mer äkta, där personalen går klädd enligt tema och inredningen likaså, med dov belysning och ett rodd mitt på baren kan det inte gå fel!

Har du intresse för pirater kika in här

 

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy