• Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Bli Medlem
  • Tjänster
  • Kontakt
  • Om
    • Sponsorer
    • Myndigheter
    • Referenser
    • Om företaget
    • Cookies
    • FAQ
    • Blogg
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in
  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Abonnemang
  • Referenser
  • Om företaget
  • Kontakt
  • Logga in

Smittsäkra din restaurang

  • Mattias Högstedt
  • maj 6, 2021
  • 2:41 e m

Smittsäkra din restaurang

Med tanke på hur år 2020 och 2021 har varit med Coronapandemin och hur viktigt det har blivit att förhindra smittspridning kunde inte denna utbildningen vara mer lämplig. Inom kort framtid lanserar vi en ny utbildning som kommer att handla om hur man på bästa sätt smittsäkrar sin livsmedelsanläggning. Josefine Larsson är kursföreläsare, hon är expertperson inom livsmedelshygien och grundare av bolaget Svensk Livsmedelskvalité. Josefine har lång erfarenhet av att stötta olika typer av restauranger, caféer och andra verksamheter i frågor kring livsmedelshantering och egenkontroll.

Vad kommer utbildningen att handla om?

I den här utbildningen ska vi gå igenom vad man bör tänka på och hur man kan arbeta för att förhindra att någon smitta sprider sig i en verksamhet. Den handlar om att förstå vad som kan gå fel och vad man kan göra för att minska risken för att det går fel. Mycket av utbildningen går ut på att skaffa sig mer kunskap om livsmedel och hur man utför egenkontroll. 

Var och hur kommer utbildningen utföras?

Hela utbildningen görs online hos oss på Krogarna.se. Här finns även andra utbildningar inom livsmedel som kan vara passande för dig och dina kollegor.

Hur många delar består utbildningen av?

Den består av flera avsnitt. Nedan är några av delarna:
Första avsnittet är bakterier och virus. Josefine går igenom hur de som arbetar i en livsmedelsverksamhet alltid ska arbeta förebyggande för att förhindra att någon blir sjuk. Ett annat avsnitt är rengöringsrutiner och vad man ska tänka på vid rengöring. Josefine går också igenom några faktorer som kan ha stor betydelse för att förhindra smitta i en servering. Sista delen är säkerhetsåtgärder. Här går vi in mer på djupet på hur man bäst säkerställer och skyddar sin livsmedelsanläggning.

Psst! Vill du vara först ut med att registrera dig på utbildningen och erhålla en rabattkod? Skicka ett mail med ämnet “Intresseanmälan Smittsäkra” till [email protected]

Dela det här

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Gå med i vårt nyhetsbrev

Andra läste även

Möt Daniel – beroendesnack

Kan man verkligen dö av en jordnöt? – Tips ifrån en expert!

Fem tips till dig som driver restaurang i lågkonjuktur

Expansionstips med Ahmed Chukair

Krogarna.svg
  • Kundtjänst: 010-139 19 90

Kontakt

Ring oss på

010-139 19 90

Skicka mail

[email protected]

Vår adress

Strandvägen 7a 114 56 Stockholm Hoegstedt Consulting AB

Information

  • Kontakta oss
  • Företaget
  • FAQ
  • Blogg

Erbjudande

  • Utbildningar
  • Tjänster
  • Myndigheter
  • GDPR/cookies

Resurser

  • Referenser
  • Logga in
  • Varukorg
© 2023 – Krogarna.se (Powered by ZAZY Marketing)
Facebook Linkedin Vimeo