Med tanke på hur år 2020 och 2021 har varit med Coronapandemin och hur viktigt det har blivit att förhindra smittspridning kunde inte denna utbildningen vara mer lämplig. Inom kort framtid lanserar vi en ny utbildning som kommer att handla om hur man på bästa sätt smittsäkrar sin livsmedelsanläggning. Josefine Larsson är kursföreläsare, hon är expertperson inom livsmedelshygien och grundare av bolaget Svensk Livsmedelskvalité. Josefine har lång erfarenhet av att stötta olika typer av restauranger, caféer och andra verksamheter i frågor kring livsmedelshantering och egenkontroll.

Vad kommer utbildningen att handla om?

I den här utbildningen ska vi gå igenom vad man bör tänka på och hur man kan arbeta för att förhindra att någon smitta sprider sig i en verksamhet. Den handlar om att förstå vad som kan gå fel och vad man kan göra för att minska risken för att det går fel. Mycket av utbildningen går ut på att skaffa sig mer kunskap om livsmedel och hur man utför egenkontroll. 

Var och hur kommer utbildningen utföras?

Hela utbildningen görs online hos oss på Krogarna.se. Här finns även andra utbildningar inom livsmedel som kan vara passande för dig och dina kollegor.

Hur många delar består utbildningen av?

Den består av flera avsnitt. Nedan är några av delarna:
Första avsnittet är bakterier och virus. Josefine går igenom hur de som arbetar i en livsmedelsverksamhet alltid ska arbeta förebyggande för att förhindra att någon blir sjuk. Ett annat avsnitt är rengöringsrutiner och vad man ska tänka på vid rengöring. Josefine går också igenom några faktorer som kan ha stor betydelse för att förhindra smitta i en servering. Sista delen är säkerhetsåtgärder. Här går vi in mer på djupet på hur man bäst säkerställer och skyddar sin livsmedelsanläggning.

Psst! Vill du vara först ut med att registrera dig på utbildningen och erhålla en rabattkod? Skicka ett mail med ämnet ”Intresseanmälan Smittsäkra” till kundtjanst@krogarna.se

Vill du läsa mer eller är du redo att påbörja din utbildning?

Se våra utbildningar Fler blogginlägg

Gå med i vårt nyhetsbrev & håll dig uppdaterad!

    Jag godkänner krogarnas allmänna villkor och cookie-policy